YVONNE COLDEWIJER vertelt beste vriendin BIBI: ‘Je man WAYLON gaat vreemd (ik denk dat ze hem verlaat)’

0

(Beeld: Instagram)

Yvonne Coldeweijer heeft haar beste vriendin Bibi Breijman vertelt dat haar man Waylon vreemdging terwijl zij zwanger was. Coldeweijer zegt te denken dat Bibi, die 23 mei beviel van Waylons zoon Chester en met wie ze dochter Teddy heeft, de zanger zal verlaten.


Coldewijer vertelt in haar besloten juicekanaal al jaren bevriend te zijn met Bibi. “We zijn zelfs samen naar Indonesië gegaan en daar hebben we een heel mooie reis gemaakt. Haar familie komt gedeeltelijk uit Indonesië en we hebben daar geloof ik drie jaar geleden het ouderlijk huis van haar oma bezocht. Die reis heeft onze band heel erg versterkt.”

Tijdens Bibi’s zwangerschap kreeg ze voor het eerst berichten binnen dat Waylon vreemd zou gaan. Ze deed er niets mee omdat Bibi zwanger was. “Veiligheid gaat boven alles, dus heb ik op dat moment besloten om het eventjes te parkeren.”


Nadat het Voice-schandaal in januari los brak vroeg Bibi of Waylon haar mocht bellenn. “Waylon zegt tegen mij: ‘Ik ben zó geschrokken van het Voice-gebeuren. Mocht het zo zijn dat jij een keer iets hoort van iemand die dit over mij zegt, wil je het me dan eerst even laten weten?’”

Waylon wilde van Yvonne ook weten of ze soms ook onfo over hem kreeg. “Bibi zit ernaast, is zwanger en ik zeg dus tegen hem: ‘Wat betreft Voice-schandalen heb ik nog nooit iets over jou gehoord.’ En ik hoopte heel erg diep in mijn hart dat hij precies begreep wat ik daarmee wilde zeggen.”

Twee maanden na dat gesprek zou Waylon, op 26 maart, wéér zijn vreemdgegaan. De minnares in kwestie, zou Jadey Lois heten. ze stuurde online gesprekken die ze met Waylon voerde zowel naar Yvonne Coldeweijer als Juice Channel. Coldeweijer: “Willem (Blijkerk, de echte naam van Waylon, red.) gaat dus vreemd, terwijl zijn vrouw met zó’n buik thuis zit. Ik vind dit next level erg gewoon. Van vreemdgaan sta ik al helemaal niet meer te kijken, maar als iemand hoogzwanger is? Beter ga je naast je vrouw op de bank zitten, haar buik aaien en haar voeten masseren, mafkees!”

Bibi heeft vriendin Yvonne Coldeweijer inmiddels gevraagd wat er allemaal van de verhalen waar is. “Ik durf wel met honderd procent zekerheid te bevestigen dat hij vreemdgaat. Dat heb ik ook aan Bibi verteld en die is me toch een partij sterk. Oerdrift voelt zij op dit moment.”

Coldewijer besluit met: “Ik ga niet zeggen nu dat Bibi weggaat bij Waylon. Ik denk het wel, maar we gaan het meemaken. Laat het eerst maar even heel rustig op haar inwerken, want het meisje is helemaal in shock. De liefde van haar leven blijkt gewoon een vieze cheater te zijn.”Bibi en Waylon leerden elkaar in 2017 kennen tijdens de opnames van It Takes Two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Waylon heeft ook nog een zoon Dylan (18), uit een eerdere relatie.

Bibi en Waylon maakten in oktober 2021 bekend dat er een tweede kind op komst was. ‘Met jou wil ik een elftal’, schreef Breijman bij een reeks foto’s waarbij ze zichzelf op foto’s van zwangere vrouwen heeft gefotoshopt. Ook Waylon deelde het blije nieuws. ‘Episode 3… Ik ben alleen maar trots. Vooral op mijn lieve, sterke Bibi.’

Beide zwangerschappen van Bibi verliepen niet geheel vlekkeloos. Bibi Breijman had last van zwangerschapsbraken. In oktober werd ze zelfs opgenomen in het ziekenhuis vanwege de heftige klachten. Breijman had tijdens haar eerste zwangerschap ook last van zwangerschapsbraken.