Wat PETER GILLIS op een donderdagavond naar binnen werkt: ‘Zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter’

0

Gillis werd precies een week geleden met een ambulance afgevoerd omdat hij tijdens een overleg met de crew van zijn realityshow onwel werd. Dinsdagavond werd in een aflevering van zijn Massa is Kassa duidelijk dat de vakantieparkuitbater niet echt gezond leeft. Vriendin Nicol hield bij wat hij een avond naar binnen stouwt. ‘Zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter’

De ondernemer, bekend van de SBS-serie Familie Gillis: Massa Is Kassa, realiseert zich na zijn ziekenhuisopname maar weer eens dat hij het nu met het afvallen serieus zal moeten nemen. Gillis loopt al een tijdje bij een dieetcoach, die hem de opdracht gegeven een eetdagboek bij te houden.


Als Peter en Nicol, zoals dinsdagavond op tvte ziern was, een bezoekje brengen aan dieetcoach Dick vertelt Gillis vriendin Nicol dat ze van donderdag alleen heeft bijgehouden wat haar Peter in de avond heeft gegeten en gedronken. Zo blijkt Peter op één avond samen met Nicol ‘zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter’ te hebben genuttigd.

Dieetcoach Dick meent dat het wel erg veel is. Gillis: “Ik ben nu eenmaal van de grote hoeveelheden”. Gillis zegt ook dat hij niet alles in zijn eentje heeft gegeten en gedronken, waarop Nicol zegt: “Nou aan de vier flessen wijn heb ik in ieder geval niet meegedaan”, zo laat zij weten.


Peter Gillis is overigens dan ook van mening dat hij goed bezig is.