WALTER van B&B Vol Liefde heeft een vriendin (en ze heet Annemiek)

0

(Beeld: CP/RTL)

Het lukte Walter niet om de liefde te vinden in B&B Vol Liefde, maar buiten het programma om heeft hij nu toch de liefde gevonden. Met Annemiek heeft Walter, zoals hijzelf vanavond in de B&B Vol Liefde Reünie vertelt ‘een super energetische uitwisseling’.


Er kwamen de afgelopen weken maar liefst vijf vrouwen voor Walter naar Frankrijk, maar met geen van hen vond de B&B-eigenaar de liefde. Ze waren niet mooi of niet jong genoeg, want Walter was hop zoek naar een jonge vrouw. En die heeft hij nu gevonden buiten het programma om.

Walter stelt haar vaanvond voor in de B&B Vol Liefde Reünie op RTL4. “Ik heb Annemiek ontmoet en we hebben een super energetische uitwisseling”, zo vertelt hij.


Met een van de dames met wie Walter in het programma geen liefdesklik voelde, Claudia, gaat hij wel samenwerken. Claudia laat aan Shownieuws weten dat er iets moois op stapel is. Ze keert binnenkort namelijk terug naar de B&B van Walter. “We gaan samenwerken. En ik ga daar ook dingen bespreken. Maar zeker genieten van de natuur en de plek, zonder camera’s.” Voor 2024 staat al een gezamenlijke workshop ingepland. Het gaat dan om tantra voor beginners.