Vrouw Frank van Etten verliest baby: ‘Waar het ene kindje mag blijven leven is het andere kindje gestorven’

0

Melanie, de vrouw van zanger Frank van Etten, heeft een miskraam gehad. In januari maakt het tweetal bekend in verwachting te zijn van een tweeling. Op social media deelt de zanger vandaag het tragisch nieuws: “Waar het ene kindje mag blijven leven is het andere kindje gestorven.”

De zanger laat op Instagram weten dat vandaag een zwarte dag is. “De dag positief opgestaan maar dat is veranderd in een ZWARTE DAG. Waar het ene kindje mag blijven leven is het andere kindje gestorven. Verdrietig en blij tegelijk dat het ene kindje goed maar de andere is gestorven en dat zet toch alles even stil voor ons.” Frank zegt ook enorm aangedaan te zijn: “We zijn verdrietig en aangeslagen en moeten dit even een plekje geven. Laat God ons helpen dat ons kindje waarvan alles er goed uitziet gezond op deze wereld komt.


De zanger kan rekenen op veel steun van zijn volgers. Zo wenst Rodney Sneijder hem veel sterkte. Een andere volger schrijft: “Ohhhhh wat erg zeg. Heel veel kracht en sterkte gewenst.” Een andere reactie luidt: “Geen woorden voor….sterkte met alles.”

het is een nieuwe tegenslag voor frank en zijn Melanie. 6 augustus 2020 had de mooiste dag uit hun leven moeten worden, maar het geplande huwelijk ging niet door vanwege de coronacrisis. “6 augustus zouden we trouwen. Helaas gaat dit niet door wegens de coronacrisis, 1,5 meter afstand en noem maar op”, schreef Frank op zijn Instagram. Gelukkig betekent dit niet dat het huwelijk helemaal niet meer doorgaat: “Wordt vervolgd dus”, schreef hij tot slot.


In 2018 scheidde Frank van zijn vrouw Irma. Hij vertelde toen aan Shownieuws: ”We hebben samen de beslissing genomen. Het boterde helaas niet meer. We hebben een tijdje geprobeerd het huwelijk te redden, maar zijn helaas tot de conclusie gekomen dat het niet gaat lukken”. Ze waren 12,5 jaar getrouwd. Frank en Irma hebben drie kinderen: Jaimy, Maik en Dustin.

Share.