Voormalig babysit De Pfaffs woont GRATIS in onverkoopbare villa Jean-Marie en Carmen

0
Jean-Marie Pfaff mag dan de naam hebben dat hij aan alles wat hij doet een prijskaartje hangt, de man laat wel de voormalig babysit van zijn kleinkinderen gratis in zijn onverkoopbare villa in Brasschaat wonen…

Nog een maand geleden haalden Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen plotseling na zes jaar hun te koop staande villa in Brasschaat van de ene op de andere dag uit de verkoop. De villa bleek weer te zijn bewoond, maar de Pfaffs wilde niet vertellen door wie en waarom. Maar nu blijkt dat hun voormalige babysit er even mag wonen. En nog gratis ook!


Het huis, meer dan tien jaar het decor van de realityserie rond de familie Pfaff, staat al sinds 2009 te koop en de vraagprijs is in die jaren gedaald van meer dan twee miljoen tot onder het miljoen. Maar ook voor minder dan een miljoen was er geen koper te vinden voor de gedateerde villa die inmiddels ook nog eens hard aan renovatie toe is.

Maar nu is het huis weer even bewoond door de oppasvan de kleinkinderen van Jean-Marie en Carmen. De jonge vrouw renoveert haar eigen huis en tot die verbouwing klaar is mag ze in de villa van Jeanm-Marie en Carmen wonen. En nog gratis ook. En dat is opvallend, want Jean-Marie staat bekend als een man die graag een centje bijverdiend.


Voordeel voor de Pfaffs is wel dat de villa nu beschermd is tegen inbraak, vandalisme en krakers. Zodra de oppas weer vertrokken is gaat het pan overigens opnieuw in de verkoop.

Share.