VOOR TWEEDE KEER UIT ELKAAR…. Nooit eerder in 23 jaar deed hij dat: MARCO BORSATO doet trouwring af

0

Gaat de toch al onder vuur liggende Marco Borsato 2022 in als vrijgezel?. Voor het eerst sinds de zanger op 22 mei 1998 het jawoord gaf in het idyllische Venetië Leontine Ruiters is Borsato gefotografeerd zonder zijn trouwring. het voedt de geruchten dat Leontine, opnieuw, een eind aan hun relatie zou hebben gemaakt na de verhalen dat Marco een jong meisje onzedelijk zou hebben betast.

In het wereldje gaat al langer het verhaal dat Leontine na de verhalen dat haar Marco een jong meisje onzedelijk zou hebben betast opnieuw met de zanger zou hebben gebroken. Leontine scheidde van Borsato toen zijn relatie met Iris Hond publiekelijk bekend werd, maar na openbare boetedoening van haar man, begon ze opnieuw een relatie met hem.


Toen weekblad Privé twee jaar geleden onthulde dat de met Leontine getrouwde Marco Borsato en pianiste Iris Hond rond 2009 een verhouding met elkaar hebben gehad, en Leontine op die manier er ook achter kwam, was Leontine wóest.

Leontine ervaarde dat als zeer vernederend, omdat  Leontine Iris min of meer onder haar hoede genomen had. De jonge pianiste (destijds 22) vertelde Leontine honderduit over haar problematische jeugd en Leontine werd een soort moederfiguur voor haar.


Maar uiteindelijk vergaf Leontien Marco en werd zij afgelopen jaar weer een paar. Nadat een vermeend slachtoffer van Marco Borsato begin december aangifte deed van seksueel misbruik door de zanger liet Leontine niets van zich horen. Twee weken later, op 16 december, liet Leontine in een verklaring van haar management wel weten dat het niet zo goed ging met haar en de kinderen Jada, Senna en Luca. “Ze is erg aangeslagen en ontdaan door dit alles. Dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen van Marco en Leontine”, zo luidt de reactie van haar vertegenwoordigers.

Na deze korte verklaring lastte Leontine  een soort mediastop in. “De komende twee maanden komt er geen reactie van Leontine”, legde Arjan Bade in Boulevard uit. “Dat heeft te maken met het onderzoek dat gaat lopen. Alles wat ze zegt kan dubbel uitgelegd en geïnterpreteerd worden. Leontine gaat niets meer zeggen en ook op social media last zij een pauze in.”

Een bevestiging dat Marco en Leontine nu voor de tweede keer een eind aan hun relatie hebben gemaakt lijkt er dan ook voorlopig niet in te zitten. Maar dat Borsato voor het eerst in 23 jaar door Story werd gefotografeerd zonder trouwring lijkt een teken aan de wand.