VIDEO – Famke Louise zwanger van genderneutrale baby: ‘Kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou’

0

(Beeld: Instagram Famke Louise)

Famke Louise is zwanger. Op Instagram laat Famke Louise zien dat ze al een beginnend babybuikje krijgt. “Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden”, schrijft Famke bij haar video. “Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word!” Rapper Famke Louise (22) en vader Denzel Slager gaan hun eerste kindje genderneutraal opvoeden.


Famke Louise maakte in januari bekend dat ze een relatie heeft met Denzel Slager. “Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, Love you“, besluit ze nu haar insta-bericht.

Slager noemt zichzelf ’tv-entrepeneur’. In het verleden was hij profvoetballer. Hij speelde in de Eredivisie bij RKC Waalwijk en onder meer ook in de Verenigde Staten. In 2019 won Denzel Slager samen met Aleksandra Jakobczyk de eerste Love Island (Videoland).


Onder Femke’s video regent het hartjes en ‘van hartes’ van BN’ers. “„Gefeliciteerd lieverd. Veel geluk”, schrijft Jamai Loman bijvoorbeeld. Gaby Blaaser is blij voor Famke Louise, net als Moise Trustfull: “Aaahh gefeliciteerd.”