VIDEO – Familie van ALI B. wenst hem dood na zwartmaken van zijn vader

0

(Beeld: Instagram Ali B.)

Zijn videoland-documentaire ‘Ali Bouali’ van Ali B (40) heeft kwaad bloed gezet bij de familie van zijn vaders kant. Die familie van vaders kant ziet Ali B. het liefst dood. “Jij staat als de vijand nummer één van de Bouali’s op dit moment. Je trapt echt letterlijk over lijken,” zo zegt een oom in een video.


De rapper zegt in zijn docu voor Videoland ‘getekend’ te zijn door zijn opvoeding. “Tot een jaar voor ik doorbrak, met twee vingers in de lucht, had ik nog een zeer gewelddadige, turbulente, verslaafde tienertijd.” Vooral zijn vader komt er niet goed van af. “Zijn vader heeft de gas aangezet in zijn woning toen ze heel klein waren”, zegt een jeugdvriend. En zijn moeder: “Gelukkig was de balkondeur open, de ramen waren open. Anders waren jullie dood geweest.”

Het beeld dat Ali B. van zijn vader schetst is in in het verkeerde keelgat geschoten bij de familie van vaders kant. Een man, die zegt de oom van Ali B. heeft op TikTok een filmpje geplaatst waaruit zonneklaar blijkt dat hij woest is. De oom van Ali: “Ik wou even over Ali B praten. Ali heeft een documentaire gemaakt om zijn vader een slechte beeld te geven. In de film probeert hij de film Bouali te bekritiseren en vooral als het gaat om zijn vader, die hij zelf niet eens kent. Eigenlijk had ik Ali B eens over zijn moeder willen horen praten. Wie zij echt is en hoe ze hem écht heeft opgevoed.”


Die oom zegt ook dat de waarheid maar eens boven water moet komen. “Maar om zo over mijn broer (Ali’s vader) te praten, Ali B, dat is een schande. En dan noem je je een moslim? Hoe haal je het in je hoofd met zoveel geld en dan zo’n documentaire te maken vol leugens.Iedereen in de familie haat jou op dit moment en iedereen praat over jou Ali van: ‘We zien hem op dit moment liever dood dan levend.’ Dus wij als familie Bouali ontkennen alles wat jij over ons familielid zegt. Het is onze broer. Jouw opa vervloekt je uit Marokko. Die vervloekt jou.”

De oom vervolgt met: “Wat jouw opa heeft gezien met zijn leeftijd van boven de negentig jaar, Ali. Hij belt mij om de paar dagen om jou en als je eens wist wat op jouw hoofd staat, dat wil je niet weten. Jij staat als de vijand nummer één van de Bouali’s op dit moment. Je trapt echt letterlijk over lijken, zoals Boef het zegt. Jouw vader is doodgegaan en wat heb jij voor jouw vader gedaan? Wat heb je voor je vader gedaan? Je hebt niets voor je vader gedaan! En dan zit je over je vader te praten.”

@tirelinarif

##boef ##boef072 ##hociema ##nederland ##belgie ##marokkaan

♬ origineel geluid – tirali n arifDe oom zegt het hierbij niet te laten. “Er komt nog veel meer Ali, dit is alleen maar een begin, maar de waarheid zal naar boven komen en wij als familie zullen nog verdere stappen ondernemer, zodat je die vieze documentairefilm van jou aan de kant moet doen. Vuile egoïst dat je bent.”

Het management van Ali B laat aan RTL Boulevard weten: ‘Ali sluit zich aan bij hetgeen hij in zijn documentaire zegt over hoe hij zijn vader graag herinnert. Meer wil hij er niet over kwijt. Hij richt zich op zijn gezin en positieve zaken.’ Op de vraag of de man in het filmpje daadwerkelijk de oom van de rapper is, wil het management niet antwoorden.