Verschil van inzicht? Wendy van Dijk legt voor 433.000 euro beslag op huis zakenpartner en vermeende minnaar

0

Wendy van Dijk legt beslag… (Beeld: Facebook)

Verschil van inzicht over de te voeren koers noemde Wendy van Dijk de reden van het faillissement van het bedrijf Disq dat zij had met haar zakenpartner en vermeende minnaar Robbert Boekema, maar de waarheid is dat het oorlog is tussen de twee. Van Dijk heeft zelfs voor 433.000 euro beslag laten leggen op het huis van Boekema!


Het is over, uit en sluiten met het bedrijf Disq Mobile Gym B.V. waarvan Wendy van Dijk en Robbert Boekema beiden voor de helft eigenaar van zijn. Het bedrijf is 30 juni failliet verklaard en nu eist Wendy 433.000 van haar voormalig zakenpartner. Als zekerheidje dat zij haar geld terugkrijgt heeft Wendy voor de zekerheid maar alvast beslag laten leggen op het huis van Boekema.

Dat beslag werd door Wendy al gelegd op 6 juni weken voor het faillissement van hun gezamenlijk bedrijf . Sneu voor Boekema, want het huis waar nu door Wendy beslag op is gelegd kocht hij pas vorig jaar voor 550.000 euro.


In 2016 werd het bedrijf van Boekema ook al eens failliet verklaard nadat hij in onmin raakte met zijn toenmalige compagnon die ook optrad als financier die twee geldleningen had verstrekt aan Boekema’s Disq Mobile Gym B.V. voor in totaal 2,2 miljoen euro. Na onenigheid tussen Robbert en zijn financier stopte die, zo blijkt uit het verslag van de curator, met het verstrekken van geld en kon het bedrijf van Robbert niet meer aan haar verplichtingen voldoen en moest gedwongen uitstel van betaling aanvragen. 

In juli 2016 werd het bedrijf failliet verklaard, waarna Wendy van Dijk ten tonele verscheen. na het betalen van twee ton aan zijn voormalig zakenpartner maakte Boekema, samen met Wendy, een doorstart onder de naam Disq Mobile Gym Nederland B.V., waarvan WendyMultimedia B.V. voor de helft eigenaar werd. Aan die samenwerking is nu dus ook een einde gekomen…

LEES OOK:

FAILLIET! Wendy van Dijk trekt stekker uit bedrijf vermeende minnaar Robbert Boekema