Verkeerd gegokt… Rapper DRAKE verliest bijna kwart miljoen dollar door zege MAX VERSTAPPEN

0

De overwinning van Max Verstappen tijdens de Grote Prijs van Spanje zondag heeft rapper Drake 300.000 Canadese dollars (ruim 220.000 euro) gekost. Hij zette in op Verstappens rivaal Charles Leclerc en verloor.

Leclerc was voor de race van gisteren koploper was in de Formule 1, maar moest de strijd voortijdig staken met motorpech bij zijn Ferrari. Uieindelijk finishte Verstappen als eerste. “Eerste F1-gok, eens kijken hoe dat gaat,” liet de rapper voor de race weten op Instagram.


De Canadese rapper zette maar liefst 300.000 dollar in op winst voor Leclerc. Drake deed dit tegen odds van 2.50, wat betekent dat hij 750.000 dollar had kunnen winnen als Leclerc inderdaad als winnaar over de streep zou komen.

De muzikant heeft een sponsordeal met online gokplatform Stake en post vaker zijn inzet bij sportevenementen. De Canadees heeft nog niet gereageerd op zijn pittige gokverlies. Op een houtje bijten hoeft Drake na het verlies niet. Hij is namelijk de nummer vijf op de lijst van rijkste rappers ter wereld, met een geschat vermogen van ruim 150 miljoen dollar.