Van realityster in Oh, Oh Cherso naar bordeel! 80 euro voor half uurtje seks met BARBIE in Haagse seksclub Diana Secrets

0

Samantha de Jong (32), beter bekend als de realityster Barbie uit Oh, oh Cherso werkt na vier zelfmoordpogingen en een verblijf in een afkickkliniek nu in de Haagse sekslub Diana Secrets. Een half uurtje seks met Barbie kost 80 euro. Op de site van het bordeel prijst Barbie zich aan met: UNIEK pssst niet door vertellen ik,bner Barbie, jaaaa die Barbie… (zie me selfies hihi). Ben vandaag op avontuur bij Diane’s Secret en wil JOU verwennen.’ eerder werkte de transseksuele Kelly van der Veer, bekend door haar optreden in de realityreeks Big Brother, in dezelfde club.

Ze was een van de smaakmakers in de realityreeks Oh Oh Cherso. Samantha de Jong (32) kreeg vervolgens haar eigen realityshows,  trouwde met Michael van der Plas en werd moeder worden van dochter Angelina (8) en zoon Milano (6).


In januari 2018 belandde ze in het ziekenhuis na een overdosis. Een half jaar later deed Samantha haar eerste zelfmoordpoging.  In augustus 2018 probeerde ze weer een eind aan haar leven te maken. In januari 2019 deed ze weer poging toen ze van het balkon sprong. Samantha werd opgenomen in een afkickkliniek in Schotland.

Eind 2021 ging Barbie samenwonen met vriend Robbie. Ze had toen al kinderen had bij twee verschillende mannen en meerdere abortussen ondergaan. Barbie was zwanger van Robbie, zo maakte ze rond kerst 2021 bekend.


Eind januari van dit jaar ging het andermaal mis met een foute, nieuwe, vriend: Barbie werd bont en blauw geslagen en daarna gearresteerd op verdenking van heling. Die 38-jarige vriend werd aangehouden op verdenking van mishandeling en voor het rijden onder invloed, plus heling.

En nu werkt Barbie dus in het Haagse bordeel Diana’s Secrets, waar ze tachtig euro vraagt voor een half uurtje seks met haar en zichzelf aanprijst op de site van de club met ‘UNIEK pssst niet door vertellen ik, bner Barbie, jaaaa die Barbie… (zie me selfies hihi).  Ben vandaag op avontuur bij Diane’s Secret en wil JOU verwennen.’

Zes jaar geleden werkte de transseksuele Kelly van der Veer, bekend door haar optreden in de realityreeks Big Brother, ook al een tijdje in dezelfde club. Ook zij bood voor  €80 per half uur haar seksuele diensten aan.

Met de wervende tekst ‘Kelly is een bloedmooie classy ex-playmate hele lange benen superslank grote borsten bekend van tv en vh ‘”oooh Kelly” webcam’ kondigde Diana’s Secrets aan dat Kelly van der Veer beschikbaar was voor het betere sekswerk. ‘Ontmoet Kelly in het real life… zonder camera’s… intiem met haar op 1 kamer… Zij maakt jou stoutste dromen waar…. Kelly heeft een heerlijk pretpakket uiteraard onder voorbehoud…’