EXCLUSIEF! FOTO’S – Ex Big Brother-ster Kelly van der Veer aan de slag in Haags sekshuis

0
In een advertentie in de krant biedt Kelly haar diensten aan
Pikante plaatjes moeten klant verleiden
Wat u ziet is wat u krijgt
Half uurtje met Kelly kost €80
Kelly houdt niet van rokers zo blijkt
De seksagenda van Kelly
De seksclub waar Kelly nu werkt ligt goed verscholen
Helemaal gerust op de reactie uit haar omgeving lijkt Kelly niet te zijn blijkt uit haar facebook-pagina
OHLALA…. De transseksuele Kelly van der Veer, bekend door haar optreden in de realityreeks Big Brother, biedt vanaf vandaag voor €80 per half uur haar seksuele diensten aan in een Haagse seksclub.

Met de wervende tekst ‘Kelly is een bloedmooie classy ex-playmate hele lange benen superslank grote borsten bekend van tv en vh ‘”oooh Kelly” webcam’ kondigt een Haagse club vandaag in een advertentie aan dat Kelly van der Veer vanaf nu beschikbaar is voor het betere sekswerk.

Op de site van de club Diana’s Secret valt te lezen: ‘Ontmoet Kelly in het real life… zonder camera’s… intiem met haar op 1 kamer… Zij maakt jou stoutste dromen waar…. Kelly heeft een heerlijk pretpakket uiteraard onder voorbehoud…’


Uit de prijslijst van de club blijkt dat Kelly haar diensten vanaf €80 aanbiedt. Voor die prijs mag de klant zich een half uur met de voormalig Big Brother-ster verpozen op een privékamer. Twee uur relaxen met Kelly kost €300. In de ‘seksagenda’ van Kelly blijkt dat zij op wisselende uren haar diensten aanbiedt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

De stap van Kelly om als prostituee aan de slag te gaan mag opmerkelijk heten. Vorig jaar oktober kondigde ze nog aan per 1 januari 2016 te stoppen met zichzelf – tegen betaling – bloot te exposeren voor de webcam voor hitsige mannen. Bij die gelegenheid zei Kelly: “Met de jaarwisseling loopt mijn contract eindelijk af. Ik zal de laatste webcamsessies met tegenzin doen, maar dat natuurlijk niet aan de trouwe kijkers laten merken. Hoe dan ook ben ik helemaal klaar met dat werk. Het verdiende lekker, maar het was soms behoorlijk eenzaam om in je uppie voor zo’n camera te zitten, terwijl je gedachten bij totaal andere dingen zijn dan altijd maar seks.”


Kelly volgde op dat moment al visagieopleiding en wilde daar haar beroep van maken. Ze gaf aan n een carrière als make-upspecialiste te ambiëren, maar ook weer terug op tv te willen. “Een van de redenen waarom zij stopte met zich blootgeven voor de camera. “Dat lukt niet als ik blijf webcammen. Dan neemt geen tv-maker me serieus.”

Kelly lijkt met de stap om zich te prostitueren de ambities om haar tv-carrière nieuw leven in te blazen achter zich gelaten te hebben. Ook lijkt zij te vermoeden dat opmerkelijke carrièremove niet bij iedereen in goede aarde zal vallen.

Gisteren schreef ze op haar facebookpagina: “Mijn haar wordt geföhnd en dan heb ik zo een cameraploeg bij mij thuis. Dan begint weer een nieuw avontuur. Leuk, spannend. Maar ook weer heftig. Fijne dag ??? Oh ja… En voor mijn ‘vrienden, vriendinnen’ die ik nu niet meer spreek. Als ik straks weer in ‘The Picture’ sta. Hoeven jullie mij niet te bellen. Ik heb jullie zogenaamde interesse niet nodig. En ik heb genoeg aan de lieve mensen die nooit weggaan als het even niet zo goed gaat en weet precies wie dat zijn! Liefs Kelly.”

TIP – Volg HollywoodHuizen op facebook!

Share.