Urk!-ster MATHILDE en vriend MICHAEL drie maanden na geboorte van baby JASON niet langer een paar

0

Urk!-ster Mathilde en haar vriend Michael zijn drie maanden na de geboorte van baby Jason niet langer een paar. Mathilde raakte onverwachts zwanger en zij en Michael concluderen nu dat ze niet bij elkaar passen.

“Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat we hebben besloten een punt achter onze relatie te zetten”, schrijft Mathilde op Instagram. Doordat we onverwachts zwanger raakten, moesten wij in een korte tijd elkaar leren kennen en een relatie opbouwen en hebben we geprobeerd er het beste van te maken. Helaas zijn we erachter gekomen dat we met veel dingen niet op één lijn zitten en dus simpelweg niet bij elkaar passen.”


Mathilde en Michael hebben wel het voornemen samen en in in goede harmonie voor baby Jason te zorgen. “We hebben nog ontzettend veel liefde voor elkaar en daarom hebben we op tijd de stekker eruit getrokken, zodat wij nog in harmonie met elkaar kunnen omgaan om samen voor onze prachtige zoon te zorgen en af en toe dagjes uit als gezin te doen. Wij hebben tijd en ruimte nodig om dit te verwerken.”

Mathilde veroorzaakte opschudding in het christelijke dorp Urk toen bekend werd dat ze als single in verwachting was en de zwangerschap ook niet gepland bleek te zijn. Mathilde werd nadat ze een date had met Michael, een oude bekende: “Via een datingsite ben ik begin vorig jaar met een leuke jongen in contact gekomen. Toen is het contact verwaterd, maar eind 2021 stuurde hij weer een berichtje en hebben we afgesproken. De drank vloeide rijkelijk, waardoor we in bed belandden”, zei ze daarover in Privé.


Mathildes tweelingzus Gerda is ook in verwachting is. De Urkse heeft nog zo’n zeven weken te gaan van de zwangerschap. Gerda vraagt zich inmiddels al af of ze wel twee jaar moeten moet wachten met het beginnen aan een tweede. Want als het een beetje op hun eerste poging lijkt, duurt het daarna nog twee jaar tot ze zwanger zijn, zo redeneert ze in Linda.nl . “Of moet je na drie, vier maanden zeggen van: ‘Nou, je geeft het weer een poging en dan is het in één keer raak. Ja, dat zit wel in je hoofd, snap je?”

Haar partner Klaas heeft zo zijn bedenkingen. “Het lijkt me niet fijn als je de ene nog aan de tepel hebt en de andere nog niet kan lopen.” Maar de aanstaande moeder heeft wel zo haar principes: “Als het tanden krijgt gaat-ie van de tepel af.”