‘Treuriger dan Viola Holt op een podium bij Forum van Democratie wordt het echt niet in showbizzland’

0

Bleek de vroegere 5 Uur Show-presentatrice Viola Holt in september al aanhanger van Willem Engel, de voorman van Viruswaarheid sinds zij afgelopen zondag het NOS Journaal haalde, staand op het podium van Forum voor Democratie van Thierry Baudet bij het anti-coronaprotest moet Holt het helemaal ontgelden, ‘Treuriger dan Viola Holt op een podium bij Forum van Democratie wordt het echt niet in showbizzland,’ meent AD-columniste Angela de Jong.

Holt denkt dat gevaccineerde mensen magnetisch zijn en durft hen ook niet aan te raken. Op het podium, afgelopen zondag bij Baudet, vertelde ze dat de hele dag haar natuurlijke afweer gewerkt had. “Ik heb vandaag gehuild, gelachen, geknuffeld, wildvreemde mensen omhelst en mijn immuunsysteem heeft een booster gehad!”


Angela de Jong noemt Holt in haar column in het AD een  ‘opperwappie’. “Ze vallen wel hard momenteel, al die hedendaagse sterren en sterretjes van weleer. Stuk voor stuk mensen die er iets te veel in zijn gaan geloven dat zij het centrum van het heelal zijn en daardoor gekke dingen gaan doen.”

Het zou ook een schreeuw om aandacht kunnen zijn van een Viola Holt die de spotlights mist. “Iets dat met schilderen, een cursus reiki en samen met Bonnie St. Claire de Gooische feestjes afschuimen helaas niet lukte afgelopen jaren.”


Volgens Angela de Jong staat Holt op een tweesprong.  “Is het het spike-eiwit dat heeft huisgehouden in haar brein? Of is het een uiting van de Henny Huisman-ziekte: er maar niet aan kunnen wennen dat het applaus is gestopt en daarom elke kans op aandacht aangrijpen, zelfs als het betekent dat je moet heulen met volksmenners als Willem Engel en Thierry Baudet?”