Trekt Martien Meiland de stekker uit Chateau Meiland?

0

(Beeld: Facebook)

Volgens biograaf Jan Dijkgraaf zal Martien Meiland de eerste van het gezin zijn die de stekker uit  Chateau Meiland trekt. En dat zou best al eens in februari kunnen zijn. “Ik weet zeker dat als hij in februari geen zin meer heeft, hij dan geen contract tekent en gewoon stopt met Chateau Meiland. Van het hele gezin wil hij het liefst stoppen,” zegt Meiland-biograaf Jan Dijkgraaf.


Martien Meiland vertelde al eerder dat het programma zomaar zou kunnen stoppen. Ook dochter Maxime suggereerde al dat het einde van Chateau Meiland best nabij kan zijn. en Erica zei: “Zolang we genoeg verschillende dingen doen, blijven wij het leuk vinden.”

De biograaf van Meilands-boek, Jan Dijkgraaf zegt: “Ik weet zeker dat als hij in februari geen zin meer heeft, hij dan geen contract tekent en gewoon stopt met Chateau Meiland. Van het hele gezin wil hij het liefst stoppen.”


In Weekend zegt Dijkgraaf ook: “Ze zijn gewoon klaar met dat kasteel. Ze wilden als kasteelheer en -vrouw in een kasteel wonen, maar de praktijk is dat er de hele dag mensen aapjes komen kijken. Daar word je natuurlijk helemaal gestoord van, ze hadden totaal geen privéleven”, aldus de schrijver.

Het dreigen met het stoppen van Chateau Meiland zou overigens ook een andere reden kunnen hebbe. De contractonderhandelingen over een nieuw seizoen staan namelijk op het punt van beginnen…

Zeker is wel dat er nog een vierdelige kerstspecial komt. Daarvoor reisden De Meilandjes af naar Zweeds Lapland. Kerst met de familie Meiland is om 20:30 uur te zien op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en een dubbele aflevering op donderdag 24 december bij SBS6 en op Kijk.nl.