Terugkeer van Harry & Meghan naar UK lijkt uitgesloten: ‘Prinses Eugenie woont nu in hun huis’

0

De kans dat prins Harry (36) en Meghan Markle (39) ooit nog zullen terugkeren naar de UK wordt kleiener en kleiner. Het koppel, dat in Californië woont, heeft in het holst al hun huisraad in het holst van de nacht Frogmore Cottage, hun Britse woning laten weghalen. Inmiddels zou de zwangere prinses Eugenie (30) er haar intrek in genomen hebben.

Volgens een insider, geciteerd in de krant The Sun, geven Harry en Meghan hiermee het signaal af dat ze niet van plan zijn om ooit nog in het Verenigd Koninkrijk te komen wonen. “Ze hebben al hun meubels laten overvliegen naar hun huis in Californië. Een verhuisbedrijf heeft, midden in de nacht, ingeladen. Het lijkt erop dat ze van plan zijn om definitief in de Verenigde Staten te blijven.”


De sleutels van Frogmore Cottage ouden, volgens dezelfde bron, inmiddels in het bezit zijn van prinses Eugenie. De zwangere dochter van prins Andrew (60) en Sarah Ferguson (61) zou er gaan wonen met haar echtgenoot Jack Brooksbank (34). “De twee zijn dolgelukkig in hun nieuwe woning”, wordt de bron geciteerd door The Sun.

Frogmore Cottage was de afgelopen jaren het onderwerp van veel discussie in Groot-Brittannië. Harry en Meghan lieten het huis namelijk renoveren voor een bedrag van bijna 2,7 miljoen euro, geld dat van de belastingbetaler kwam. Na hun vertrek naar Californië en het neerleggen van hun koninklijke titels betaalde het koppel uit eigen zak het bedrag terug.


Harry & Meghan kregen Frogmore Cottage als huwelijkscadeau in 2018. Het was hun verblijfplaats wanneer ze op bezoek komen naar de UK. “Dan zullen ze nu logeren in hun eigen huis nu Eugeni er woont. “Met vijf slaapkamers is er plek genoeg”, vertelt de bron in The Sun. Of Eugenie en haar echtgenoot huur moeten betalen aan Harry en Meghan is niet duidelijk.