Kreeg mooie Tessa in dit tropisch liefdesnestje klappen van Camiel Eurlings

0
Kreeg fotomodel Tessa Rolink vorig jaar juni klappen op Curaçao toen zij daar met Camiel Eurlings verbleef? Zeker lijkt dat Tessa, die vorig jaar een kortstondige affaire met de oud-minister, beleefde de ex-minister heeft aangeklaagd voor mishandeling.

De zaak is buitengewoon pijnlijk voor Eurlings. Het was zakenblad Quote dat naar buiten bracht dat Eurlings zou zijn aangeklaagd door een ex-fotomodel Tessa Rolink wegens mishandeling en het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Ze zou daarbij onder meer oogletsel, gescheurde oorlellen en een gebroken elleboog hebben opgelopen.

Als het Camiel Eurlings in ons land te koud is of het te heet onder zijn voeten wordt, vertrekt de voormalig minister van Verkeer en Waterstaat en KLM-topman naar zijn villa op tropisch Bonaire. Dat deed hij bijvoorbeeld begin juni 2015 nog na commotie over zijn rol bij het versloffen van de garanties met betrekking tot de overname van KLM. Volgens berichten op Twitter van bewoners van Curaçao zou Camiel toen in gezelschap van Tessa het eiland hebben bezocht. Of hij zijn teleurstelling over het verlies van zijn baan als KLM-topman op haar botgevierd heeft weet niemand.


Alsde sinds 2011 als vrijgezel door het leven gaande Camiel een nieuw vriendinnetje heeft mag hij haar graag zijn liefdesnestje op Bonaire laten zien.

Camiel kocht de villa, die hij Tropical doopte, vooral om tot rust te komen. De villa ligt in Sabadeco een van de betere wijken op Bonaire. De villa van Eurlings ligt op een paar honderd meter van het strand en van de bekende duik en snorkel-spot Andrea II. Wil Camiel een drankje drinken of een hapje eten, Kralendijk de hoofdstad van het kleine eiland, ligt op vijf minuten van zijn villa Tropical.


De villa die Eurlings ook te huur aanbiedt –vanaf 1350 euro in het laagseizoen- heeft een ruime woonkamer. Verder heeft de villa drie slaapkamers met airconditioning en twee badkamers. De open keuken heeft een kookeiland en beschikt over een grote koelkast, oven, magnetron en een senseo koffiezetapparaat. Er is een ruime veranda met eettafel en een zwembad met terras. Eurlings Villa Tropical ligt perfect op de wind en heeft uitzicht op zee en het eiland Klein Bonaire en heeft natuurlijk draadloos internet.

Nadat zijn Hongaarse vriendin Eniko Borbely hem in maart 2011 van de ene dag verlaat om terug te keren naar haar geboorteland, wordt Eurlings, die een maand na haar vertrek wordt benoemd tot hoogste baas bij de KLM. In zijn KLM-tijd lijkt Camiel een voorkeur te hebben ontwikkeld voor fotomodellen, die hij via social media benaderde. Met een aantal heeft hij ook een korte relatie.

Als hij in oktober 2014 met slaande deuren bij de KLM vertrekt wordt zijn breed in de pers uitgemeten liefdesleven als een van de oorzaken van zijn vertrek genoemd. Eurlings, dol op vrouwelijk schoon, wil zijn privéleven dan ook tegenwoordig voor zichzelf houden. “Ik heb door schade en schande geleerd mijn privéleven buiten de schijnwerpers te houden,” zei hij eerder.

Aan het werk is Eurlings wel weer. Sinds januari 2015 is hij parttime bestuurder bij creditcardmaatschappij American Express. Ook is hij sinds september 2013 lid van het Internationaal Olympisch Comité, het IOC.