Stoer hoor… Dave Roelvink weigert in in quarantaine te gaan na nieuwe tanden in Turkije te hebben gehaald

0

Dave Roelvink heeft lak aan het advies aan reizigers die terugkeren uit Turkije om twee weken thuis in quarantaine te gaan. De in ons land, na een gesponsorde ingreep aan zijn tanden, teruggekeerde Dave gaat liever varen met vrienden…

Gisteren zette de zoon van Dries Roelvink in zijn Instagram Stories beelden van zijn terugkeer in Nederland en plaatste hij op zijn tijdlijn een foto van zijn nieuwe auto. In die story is te zien dat hij de nieuwe auto ophaalt en dat hij even later met vier vrienden op een boot zit.


Het management van Roelvink laat aan NU.nl weten dat de dj een test heeft gedaan en dat hij het virus niet bij zich draagt. De Nederlandse overheid ziet die test niet als vervanging of aanvulling van de aanbevolen quarantaine ziet.

Voor Turkije geldt code oranje; reizigers worden gevraagd alleen naar het land te gaan als dat noodzakelijk is. Dave ging naar het land voor een blijkbare noodzakelijke tandcorrectie. Bij thuiskomst is het advies, ook na een coronatest bij terugkeer, om twee weken thuis te blijven en in quarantaine te gaan. Daar heeft Dave dus lak aan.