SPOILER! GUIDO dumpt zijn Winter vol Liefde-vrouw!

0

(Beel: CP/RTL)

In de laatste aflevering van Winter Vol Liefde, die al op Videoland staat, is te zien voor wie Guido, die in Zweeds Lapland woont, kiest. Maar de twee zijn al weer uit elkaar. Guido heeft inmiddels een Groningse liefde. Let op SPOILER!


Guido moest in de laatste aflevering kiezen tussen Esmeralda en Marja. Hij koos voor Marja en dat zorgde voor een tranen bij Esmeralda. “Ik begon hem steeds leuker te vinden”, snikte ze.

Maar Guido en Marja zijn volgens Yvonne Coldeweijer niet meer samen? “Volgens een spion is Guido nu niet meer samen met Marja, maar met een Groningse dame die ook in zijn dorpje (of dorpje verderop) woont”, schrijft Coldeweijer op haar juicekanaal. “Het gerucht gaat dat ze te laat was met opgeven voor het programma.”


Guido zou op dit moment in Nederland zijn. “En heeft hij gepost dat hij zich bevindt in het Noorden van het land. Wellicht is hij op bezoek bij zijn schoonfamilie”, schrijft Coldeweijer. “Hij is door een andere spion met deze dame op de bowlingbaan gespot. Ook in Nederland.”

Onlangs deed een ex van Guido nog een boekje open. “Het heeft me jaren gekost om hem te verlaten. Daarvoor had ik nooit de moed. Hij is narcistisch en maakte mij kapot”, vertelde ze. “Hij is charmant, maar ik denk dat alle manipulatieve narcisten dat zijn. We hadden ook onze goede momenten, maar eigenlijk was hij twaalf jaar bezig om mij neer te halen. Echt psychische mishandeling.”