Ex Lapland GUIDO uit Winter vol Liefde: ‘Hij zei toen ik het uitmaakte, ik daar spijt van zou krijgen. Hij heeft woord gehouden’

0

(Beel: CP/RTL)

De ex van Guido uit Winter vol liefde, Ida-Marie Westerlund die 12 jaar met hem samenwoonde, zegt blij te zijn dat ze eindelijk van hem af is. ‘Guido zei dat als ik het uitmaakte, ik daar spijt van zou krijgen. Hij heeft woord gehouden.’


Ida-Marie Westerlund woont nog in Zweden, maar niet meer bij Guido in het Zweedse Arjeplog. Het is de piek waar hij jarenlang samenwoonde met Ida-Marie, die in Arjeplog is opgegroeid. ‘Twaalf jaar zijn we samengeweest,’ vertelt Ida-Marie (32) aan Story. ‘En het heeft me jaren gekost om hem te verlaten. Daarvoor had ik nooit de moed. Omdat hij narcistisch is en hij mij kapotmaakte.’

In Winter Vol Liefde vertelde Guido dat de liefdesbreuk met Ida-Marie pijnlijk was, omdat ze net daarvoor hadden besloten een gezin te stichten. ‘Die hele toekomst en droom was ineens weg. Ik heb me daar uitgeknokt en nu ben ik er klaar voor om iets nieuws te beginnen.’ In maart 2023 werd Guido’s oproep voor Winter vol liefde uitgezonden. Toen was hij volgens ex Ida-Marie net drie maanden vrijgezel.


Ida-Marie zegt in het weekblad dat ze blij is nooit zwanger van Guido te zijn geraakt: ‘We wilden een gezin stichten. Maar gelukkig is dat er nooit van gekomen. Hij is charmant, maar ik denk dat alle manipulatieve narcisten dat zijn. We hadden ook onze goede momenten, maar eigenlijk was hij twaalf jaar lang bezig mij neer te halen. Mijn vrienden wilden niet meer met ons omgaan. Pas later, toen het uit was, zeiden ze dat dat kwam omdat ze hem niet konden uitstaan. Wanneer ik mijn vrienden over deze jaren vertel, besef ik hoe verschrikkelijk het eigenlijk is geweest. Echt psychische mishandeling. Alleen besefte ik dat pas later.’

Dan zegt Ida-Marie dat Guido woord gehouden heeft toen hij tegen haar zei ‘dat als ik het uitmaakte, ik daarvan spijt zou krijgen’. “Ik heb geen spijt dat ik ben weggegaan, maar hij heeft me financieel wel kapotgemaakt. Vorig jaar op 3 december heb ik hem verlaten. Tien dagen later luisde hij me erin door me een document te laten tekenen waarin stond dat ik hem alles gaf. Het huis, het land, alles. En dat in mijn eigen dorp. Ik had geen spaargeld, ik had niets meer.’

Guido zegt tegen Story niet te kunnen reageren op de aantijgingen van zijn ex, omdat hij de opdracht heeft gekregen alles via een RTL- persvoorlichter te laten lopen. die woordvoerder zegt: “Dit gaat om een privésituatie en daar geven we geen reactie op.”