Sportjournaliste María Morán zou vrouw zijn met wie JASPER CILLESSEN kind kreeg (Spaanse eist meer geld van doelman voor hun baby)

0

Jasper Cillessen zit niet in de WK-selectie van Oranje. Bondscoach Louis van Gaal heeft de doelman van NEC laten afvallen voor de mondiale eindstrijd in Qatar. Een dag voor Van Gaal zijn WK-selectie bekendmaakte werd bekend dat een Spaanse vrouw na een korte affaire met Cillessen een baby van hem baarde en nu voor de rechter meer geld voor de opvoeding van hun kind eist. Die vrouw zou de 34-jarige Spaanse sportjournaliste María Morán.

Op haar inmiddels afgesloten Instagram-account plaatst María Morán deze week foto’s en een video van zichzelf met een baby. Volgens juicekanaal Realityfbi is Cillessen de vader van het kind. De doelman had tijdens zijn periode in Spanje, hij speelde voor FC Barcelona en Valencia, een korte relatie met Madrileense Morán. Waarschijnlijk hebben ze elkaar leren kennen van het werk. Morán is namelijk sportjournaliste bij GolTelevision.


Volgens de Spaanse advocaat van Jasper Cillessen is “er is geen groot verhaal”. In een verklaring zegt die Spaanse raadsman: “In de tijd dat Jasper in Spanje was heeft hij een korte relatie gehad en daaruit is een kind geboren. Het vaderschap is door Jasper vrijwillig aanvaard en moet nu voor de rechter worden bevestigd. Deze formaliteit wordt verzorgd door Jaspers advocaten in Spanje. Daarna wordt er gesproken over de alimentatie”, zo laat de Spaanse advocaat weten in een verklaring.

“Het is vermeldenswaard dat deze zaak delicaat is, aangezien het gaat om een minderjarig kind dat niet mag worden blootgesteld. In Spanje worden minderjarige kinderen speciaal beschermd en elke inmenging of blootstelling kan leiden tot strafrechtelijke aansprakelijkheid”, besluit de advocaat van de doelman.


Jasper Cillessen maakte in 2016 een droomtransfer van Ajax naar FC Barcelona, maar het werd een nachtmerrie. Hij kwam op de reservebank terecht, want Marc-André ter Stegen was de eerste keus bij de Catalanen. In 2019 liep zijn jarenlange relatie met Joanne Klooster op de klippen. Cillessen (32) is sindsdien vrijgezel.

Cillessen stapte in hetzelfde jaar over naar Valencia. Daar begon hij veelbelovend, maar kwam de keeper uiteindelijk weer op de reservebank terecht. NEC gooide dit jaar hem een reddingsboei toe en hij verkaste naar Nijmegen.

Het nieuws rond Cillessen kwam op een precair moment. Een dag voordat bondscoach Louis van Gaal bekendmaakte welke spelers hij mee zou nemen naar het WK in Qatar. De kans dat Cillessen deel uitmaakt van de Oranje-selectie leek groot, maar Van Gaal besliste anders: Cillessen blijft thuis.

LEES OOK: Oranje-vedette Steven Bergwijn (22) scoort: twee kinderen bij twee vrouwen in negen maanden