Slechte grappen in oudejaarsconference GUIDO WEIJERS over AMALIA vallen verkeerd

0
Slechte grappen van Guido Weijers in zijn oudejaarsconference over prinses Amalia vallen verkeerd op social media. Guido Weijers maakte zich volgens velen in zijn oudejaarsconference dan ook schuldig aan ‘fatshaming’…

(Beeld: Powned)

“Bij mij komt steeds vaker de vraag omhoog: zijn wij bijen?” zegt Guido in zijn door bijna anderhalf miljoen mensen bekeken oudejaarsconference. “Wist je dat de nesten van bijen… Als de eitjes onbevrucht zijn, dan komen er mannetjes uit en als de celletjes bevrucht zijn, dan worden het vrouwtjes. Hè, de werksters of de koningin.”


“Maar er is maar één celletje dat uitgroeit tot koningin en dat is het celletje dat de eerste zes dagen het meest te eten krijgt”, vervolgt hij. “Dat wordt de koningin. Dat kun je bij Amalia ook nog wel een beetje zien.”

“Ik snap wel dat zij van de drie prinsesjes de koningin wordt, want zij heeft ook absoluut het grootste staatshoofd”, zegt Guido ook nog.


De grappen zijn niet goed gevallen leert twitter. “Wel nodeloos en dom om Amalia op uiterlijk te pakken… Lullig voor en van zo’n grote vent, dat heb je niet nodig”, is een van de vele, negatieve, reacties.