Scheiding kost Godfathers Sonny Corleone, James Caan (74), zijn huis

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Het lijkt het definitief over en uit tussen James Caan en zijn vrouw Linda. James -Sonny Corleone- Caan, heeft de echtelijke woning te koop gezet om de opbrengst te kunnen verdelen.


Tweemaal eerder lagen James Caan en zijn vrouw Linda in scheiding, maar desondanks bleven ze bij elkaar. Maar nu lijkt het definitief over en uit en heeft Caan, in gemeenschap van goederen getrouwd, de echtelijke woning onder de rook van Beverly Hills, te koop gezet om de opbrengst te kunnen verdelen.

Caan (74) vraagt voor zijn huis in Benedict Hills, dat hij samen met Linda in 2003 kocht voor $ 2.250.000, nu $ 3.995.000. Het huis, op een lap grond van 2000 vierkante meter, is vanaf de straat nauwelijks zichtbaar door het vele groen in de tuin.


Het optrekje dateert uit 1948, maar werd door James en Linda in gelukkiger dagen gerenoveerd waarbij de authentieke details bewaard bleven.

De iets meer dan 500 vierkante meter aan leefruimte is verdeeld over vijf slaap-en badkamers en twee, grote, woonvertrekken met open haard en een eetkeuken. De op maat gemaakte keuken met witte kasten en licht beige werkbladen, heeft hoogwaardig roestvrijstalen apparatuur. Franse deuren geven toegang naar de achtertuin met overdekte veranda, zwembad en een spa.


De verkoop van het huis is een rechtstreeks gevolg van het feit dat James en Linda na een huwelijk van achttien jaar uit elkaar gaan. De scheidingspapieren zijn door het paar, dat samen twee zonen – James (19) en Jacob (16)- heeft inmiddels gedeponeerd bij de rechtbank. Uit die scheidingspapieren blijkt dat Caan en Linda zonder huwelijkse voorwaarden getrouwd zijn. Beiden krijgen dan ook de helft van de verkoopsom.

En daarmee is driemaal scheepsrecht voor acteur James Caan, die voor de derde keer probeert te scheiden van zijn vrouw Linda. Eerdere pogingen in 2005 en in 2009 eindigden steeds weer in een verzoening, maar nu lijkt de scheiding met het verkopen van de echtelijke woning definitief. Caan was overigens al drie keer eerder getrouwd en gescheiden voordat hij zijn jawoord gaf aan Linda.

De 74-jarige Caan is vooral bekend door zijn vertolking van de rol van Sonny Corleone in de film The Godfather, maar is nog altijd volop actief in Hollywood. Zo is hij dit jaar te zien in ‘De Throwaways’, ” ‘Wuthering High’ en ‘Minkow.’

Share.