SASKIA en SERGE gooien bekendheid in de strijd om gedroomde appartement te kopen (

0

Saskia (75) en Serge (76) hebben een vierkamerappartement in Gorinchem gekocht. Ze warem niet de hoogste bieder, maar toen gooiden ze hun bekendheid in de strijd en ging de verkoper akkoord met hun lagere bod.

Nadat hun villa in Spijk recent werd verkocht gingen Saskia en Serge op zoek naar een appartement in Gorinchem, vertelt Serge in weekblad Story. ‘Vanaf dat moment zijn we weer gaan rond kijken. Op een zaterdag liepen we langs een appartementencomplex in Gorinchem. Het bleek open dag en we zijn spontaan naar binnen gelopen, alsof het zo moest zijn. Alles aan dit huis klopte. We hebben leuk met de eigenaar staan praten. Hij bleek vroeger in Spijk te hebben gewoond en ik voetbal nu met zijn oude klasgenoten. Hoe toevallig.’


Geïnteresseerden mochten een een bod vanaf 474.000 euro doen en de hoogste bieder kreeg het appartement. Saskia en Serge deden een bod, maar werden een dag later door de verkopende makelaar gebeld dat iemand ze met 500 euro had overboden.

Serge in Story: “Waarop ik zei dat er in de kleine letters stond dat de verkoper het ook aan iemand kon verkopen vanwege de gunfactor. Niet veel later beide de makelaar terug met het nieuws dat wij het appartement konden kopen. Het is echt ons droomappartement.”


Of ze veel in het appartement zulle zijn is overigens nog maar de vraag, want ook Spanje lonkt. “Vanuit hier willen we op en neer gaan reizen naar Spanje, waar we met regelmaat een huisje willen huren. We zitten
in de herfst van ons leven, we zijn gezond en willen die tijd optimaal benutten,’  aldus Serge in het weekblad.