ZIEN! SASKIA EN SERGE verkopen voor 1.2 miljoen landhuis met zwembad waar 40 jaar niemand mocht BINNENKIJKEN

0
Veertig jaar lang hielden Saskia en Serge hun deuren potdicht voor de buitenwereld, maar nu ze hun landhuis met zwembad en tennisbaan in het Betuwse Spijk in de verkoop hebben gezet voor 1.2 miljoen euro kunnen we en kijkje nemen bij het stel dat dit jaar vijftig jaar getrouwd is.

Het artiestenduo heeft besloten het merendeel van haar in Spanje te gaan wonen. Voor als ze in ons land zijn willen ze een appartementje kopen in het nabij Spijk gelegen Gorinchem . Maar eerste moet het huis in Spijk verkocht worden. Het is een vrijstaande landhuis met 300 m2 woonoppervlak met in de tuin van 5000 m2 een zwembad en een tennisbaan.


Dat het landhuis in de verkoop staat maakt dat er ook vreemden over de vloer komen. En dat ‘kijken’ is wennen voor het paar. ‘We zijn in ons hele leven slechts twee keer verhuisd,’ zegt Serge in weekblad Privé. ‘Hoe doe je dat ook alweer? De makelaar heeft ons een eind op weg geholpen. Je moet natuurlijk zorgen dat het er allemaal netjes en verzorgd uitziet. Maar als je dan kritisch kijkt, staan er wel heel erg veel spullen die het zicht op de vierkante meters wegnemen.”

Het landhuis uit 1968 is op een voortreffelijke locatie gebouwd en ligt verscholen achter de dijk met aan de overzijde de Linge. Extraatjes voor de koper die bereid is 1.2 miljoen neer te tellen zijn bliksembeveiliging, Glasvezel internet aansluiting, Centraal stofzuigersysteem, Krachtstroom, alarminstallatie aangesloten op alarmcentrale en deels isolerende beglazing, spouwisolatie en dakisolatie.