Sarah van Soelen keert zonder André terug in Nederland en gaat als eerste naar de kapper

0

Sarah van Soelen ziet er na haar terugkeer in Nederland heel anders uit. Zodra ze voet op vaderlandse bodem zette ging ze voor een nieuw kapsel. Vriend André Hazes zou nog altijd in Spanje verblijven om bij te komen van zijn ‘emotionele burn-out’.

Sarah van Soelen, de vriendin van Andre Hazes, is weer terug in ons land. Vorige week meldde ze zich in Spanje om in zes dagen te leren omgaan met de media. Bij haar terugkeer spoedde ze zich naar de kapper voor een nieuwe look. Vriend André Hazes zou nog altijd in Spanje zijn. Hij zou vertoeven in een kliniek in Malaga om bij te komen van een ‘emotionele burn-out’.


Dat Sarah van Soelen is teruggekeerd van haar Spaanse mediatraining liet ze weten vanuit een kapperstoel in de zaak van in de zaak waar de vrouw van Najib Amhali werkt. “Zo, laten we hier weer even wat anders van maken”, schreef ze bij de foto. Niet veel later deelde ze op haar Stories ook een foto van het resultaat van de knipbeurt bij mevrouw Amhali.

Begin vorige week werd Sarah in haar eentje gespot op het vliegveld. Op Instagram deelde influencer Yvonne Coldeweijer vervolgens mee dat Sarah zou zijn vertrokken naar een afkickkliniek in Spanje. Sarah was ooit verslaafd aan drank en drugs, maar zou al 1,5 jaar clean zijn. De reden dat zij naar de Spaanse kliniek vertrok zou dan ook zijn om te leren omgaan met de media-aandacht die op haar afkomt sinds zij een relatie met André Hazes heeft.


Sarah was vlak na haar opname in de kliniek al klaar met de geruchten dat zij opnieuw aan de drugs zou zijn. “En nu zijn voor mij de grappen klaar. Dit heeft niks meer te maken met roddelen. Dit is gewoon, zoals ik het noem, pesten! Ik hoop dat mensen in gaan zien dat ze niet alles maar kunnen roepen en op Instagram kunnen posten. Dit moet stoppen!,” schreef ze op haar Instagram.

Wanneer André Hazes terugkeert in ons land is niet bekend.

Na vriendin Sarah in Jávea, André Hazes opgenomen in kliniek in Malaga