Na vriendin Sarah in Jávea, André Hazes opgenomen in kliniek in Malaga

0

(Beeld: Instagram Andre Hazes)

Vertrok Sarah van Soelen vorige week naar Spanje om af kicken, ook liefdespartner André Hazes jr. heeft zich laten opnemen in een kliniek in Spanje. Dat het bij beiden zou gaan om een ‘mediatraining’ te volgen, zoals het management van de zanger beweert, wordt inmiddels in twijfel getrokken. Ze zouden beiden moeten afkicken van cocaïne.


De doorgaans goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberta Verlinde, belooft vandaag, dinsdag, in een video op YouTube met de details te komen over het waarom zowel Andre Hazes als vriendin Sarah van Soelen hun intrek in een Spaanse afkickkliniek hebben genomen. Zij in Jávea, hij in Malaga.

Maandag gaf ze al een voorschotje op het nieuws dat zij naar buiten gaat brengen. “Goedemorgen! Vandaag laatste dagje ‘bewijs zoeken’, daar zitten vandaag nog wat mensen op, en mocht dat niet werken, dan ga ik toch morgen een video maken over mijn bevindingen so far. “Ik ben er ook gewoon klaar mee. Als je wil liegen en ook nog mijn naam wil noemen in een statement naar de pers alsof het mijn schuld is, dan vraag je er ook gewoon om. Besef: als mensen eerlijk zijn, heb ik ook geen juice!”


Coldewijer ligt ook al een tipje van de sluier op? “Vooruit een klein tipje dan. Vrijdag de 10e is Sarah naar de ‘mediakliniek’ in Jávea vertrokken. Vorige week maandag vertrok André naar de ‘mediakliniek’ in Malaga. Hazes kon niet naar Javea omdat stelletjes samen in een kliniek de tegen de regels is.”

Sarah zou inmiddels weer uit de kliniek zijn vetrokken. “Sarah heeft de detox van zes dagen gedaan en is na acht dagen vertrokken naar Malaga, waarschijnlijk om in de buurt te zijn van André. Daar verblijft hij dus momenteel in de kliniek en zij waarschijnlijk ergens in de buurt.”

Dan: “De opname is dan wel vrijwillig maar ze zijn beiden niet geheel vrijwillig het traject ingegaan. Meer daarover morgen (dinsdag, red) in de video!”

Vijf jaar geleden vertelde André Hazes in Flair dat ex Monique een belangrijke factor in zijn leven is als het om verslavingen gaat. Hazes zei ook hij erg verslavingsgevoelig is. Het bijvoorbeeld niet bij één biertje kunnen houden, maar er meteen tien drinken. André Hazes vond het moeilijk om de rem te vinden.

Hazes jr. werd afgelopen mei door EenVandaag betrapt op snusgebruik. Het programma bracht een foto in beeld waarop de volkszanger poseert met zijn nieuwe schoonvader. Voor hen ligt een bakje snus. Snus, een zakje met smaakstof en nicotine dat je tussen je lip en tandvlees stopt, is in opkomst in Nederland. Verslavingskliniek Jellinek maakt zich daar er veel zorgen over, omdat nicotine heel erg verslavend is.Afgelopen juni vertelden Sarah van Soelen (25) en haar vader Rudolf in een interview met ‘Story’ openhartig over de periode van verslaving die achter Sarah ligt. De vriendin van André Hazes zei veel in het geniep te hebben gedaan, waardoor zelfs haar ouders niet doorhadden dat ze afhankelijk werd van coke en alcohol. Uiteindelijk belandde ze in een afkickkliniek.

“Dat hebben Sarahs moeder en ik onszelf enorm kwalijk genomen”, reageerde haar vader Rudolf van Soelen, die toevoegt niets door te hebben gehad. “Het gebeurde onder onze neus. Maar dat gebeurt vaak, in dit soort gevallen. Dan ben je familieblind.” Uiteindelijk was het een vriend van Sarah die haar overtuigde haar verslaving aan haar ouders te vertellen. “Toen is Sarah op een zondagnacht uit de kast gekomen en heeft ze alles verteld. Het is ongelooflijk dat wij dat nooit hebben gezien.” Sarah werd daarop opgenomen in een kliniek om af te kicken van haar verslavingen.

Met tattoo ex Monique nog in zijn nek…. André Hazes laat Sarah van Soelen vereeuwigen op lichaam