Pagina titel ...

Sandra Birsak, de ex-van Masmeijer: ‘Ik wil helemaal niets meer met Frank te maken hebben’

0


Sandra en steven (Beeld: Facebook)

Een ding staat vast: als Frank Masmeijer na zijn celstraf voor zijn betrokkenheid bij de invoer van 467 kilo cocaïne er binnenkort op heeft zitten dan hoeft hij zich niet meer te melden bij de vrouw met wie hij 27 jaar getrouwd was, Sandra Birzak. Die zegt:  “Ik heb geen enkele behoefte meer om hem nog te zien of te spreken. Ik concentreer me op mijn nieuwe liefde.”


Voormalig NCRV-coryfee Frank Masmeijer (59) hoopt binnenkort na het uitzitten van twee van de negen jaar celstraf die hij bij onze zuiderburen kreeg opgelegd vanwege cocoainesmokkel op vrije voeten te komen. Maar dan hoeft hij niet aan te kloppen bij Sandra Birsak met wie hij twee dochters heeft. Die heeft besloten dat het nu echt over en uit is. “Ik wil helemaal niets meer met die man te maken hebben,” vertelt ze vandaag op PAGINA PRIVÉ in de Telegraaf.

“Op geen enkele wijze wens ik nog contact met Frank hebben, zeker nu ik al enige tijd een nieuwe liefde heb. Ik heb mijn leven weer volledig op de rit en daarom distantieer ik me helemaal van mijn ex. Het interesseert mij totaal niet meer hoe het nu met hem gaat.”

Sandra zelf is smoorverliefd op haar baas Steven Cnudde, de eigenaar van de winkel in Antwerpen waar ze werkt. Hij was ivoor Sandra in de tijd dat Frank vanwege betrokkenheid van cocaïnesmokkel werd aangehouden in hun luxeappartement in Antwerpen (binnenkijken?) , in 2014, een luisterend oor. En van het een kwam het ander voor de vrouw die toch meer dan 25 jaar met Masmeijer getrouwds was en hem altijd bleef steunen. Maar nu is Frank vergeten en heeft ze zich totaal aan Steven gegeven.

Sandra in de krant: “Ja, ik ben gelukkig en daarom heb ik geen zin me nog langer met Frank bezig te houden. Het is beter dat we elkaar niet meer zien en spreken. Ik heb een nieuwe start gemaakt en dat is waar ik me nu op concentreer.”Een ding lijkt zeker: Frank hoeft  er niet meer op te rekenen dat hij, zolas altijd het geval was, hij met open armen wordt ontvangen door zijn ex. Sandra en Frank gingen drie jaar geleden na een huwelijk van 27 jaar uit elkaar toen de voormalig presentator uiteindelijk in hoger beroep veroordeeld tot negen jaar cel en een boete van 90.000 euro vanwege zijn betrokkenheid bij cocaïnehandel.

Frank en nieuwe liefde Anita

Afgelopen dinsdag heeft strafuitvoeringsrechtbank in Gent het verzoek van Frank Masmeijer behandeld om na twee van de negen cel op vrije voeten te komen. Nu heeft de rechter vier maanden tijd om uitspraak te doen. Frank lijkt zeker van zijn zaak en bereidt zich in zijn cel  op zijn toekomst. “Ik wacht momenteel de zitting wel af. Ik heb twee keuzes als de rechter de zaak behandelt. Of ik keer terug naar Nederland en ben van alles af met de consequentie dat ik me nooit meer op Belgisch grondgebied mag begeven, of ik blijf hier wonen en zal worden begeleid om mijn leven hier weer op de rit te krijgen.”Masmeijer maakt ook plannen met zijn nieuwe liefde, de 53-jarige Anita, wat hij na zijn vrijlating gaat doen. “De horeca blijft me trekken”, vertelt de voormalig televisiester.