SANDRA BIRSAK, de ex-van FRANK MASMEIJER: ‘Ik wil helemaal niets meer met Frank te maken hebben’

0

Sandra met nieuwe liefde steven (Beeld: Facebook)

Frank Masmeijer en ex-vrouw Sandra Birsak, de moeder van zijn beeldschone dochters Charlotte en Michelle mogen dan sinds april samen grootouders van de kleine Jolie, de baby van dochter Michelle, wat Sandra betreft hoeft ze Frank nu die dankzij de gratie die koning Willem-Alexander hem verleende weer vrij man is niet meer te zien.


“Ik word sinds Franks vrijlating de hele tijd gebeld,’ vertelt Sandra deze week aan Story. ‘Ik neem niemand op omdat ik het er eigenlijk niet over wil hebben. Frank en ik hebben ook nauwelijks meer contact.’ Eerder zei Sandra: ‘Ik wil hem niet terug, dat ligt achter mij. Maar ik zal altijd van Frank blijven houden. Hij is de vader van mijn kinderen. Maar niet meer op die manier.’

Sandra heeft dan ook een nieuwe leven opgebouwd met Antwerpenaar Steven Cnudde waarmee ze ook samen woont. Op bezoekjes van Frank met wie zij 27 jaar getrouwd was, zit Sandra Birzak dan ook niet te wachten. “Ik heb geen enkele behoefte meer om hem nog te zien of te spreken. Ik concentreer me op mijn nieuwe liefde. “Ik wil helemaal niets meer met die man te maken hebben,” vertelt al bijna twee jaar geleden op PAGINA PRIVÉ in de Telegraaf.


“Op geen enkele wijze wens ik nog contact met Frank hebben, zeker nu ik al enige tijd een nieuwe liefde heb. Ik heb mijn leven weer volledig op de rit en daarom distantieer ik me helemaal van mijn ex. Het interesseert mij totaal niet meer hoe het nu met hem gaat.”

Sandra zelf is smoorverliefd op haar baas Steven Cnudde, de eigenaar van de winkel in Antwerpen waar ze werkt. Hij was voor Sandra in de tijd dat Frank vanwege betrokkenheid van cocaïnesmokkel werd aangehouden in hun luxeappartement in Antwerpen (binnenkijken?) , in 2014, een luisterend oor. En van het een kwam het ander voor de vrouw die toch meer dan 25 jaar met Masmeijer getrouwd was en hem altijd bleef steunen. Maar nu is Frank vergeten en heeft ze zich totaal aan Steven gegeven.

Sandra in de krant: “Ja, ik ben gelukkig en daarom heb ik geen zin me nog langer met Frank bezig te houden. Het is beter dat we elkaar niet meer zien en spreken. Ik heb een nieuwe start gemaakt en dat is waar ik me nu op concentreer.”

Sandra en Frank gingen vijf jaar geleden na een huwelijk van 27 jaar uit elkaar toen de voormalig presentator uiteindelijk in hoger beroep veroordeeld tot negen jaar cel en een boete van 90.000 euro vanwege zijn betrokkenheid bij cocaïnehandel.