Pagina titel ...
vrijdag, september 18
Binnenkijken in het riante huis waar Frank Masmeijer van zijn bed werd gelicht voor drugsmokkel

0
Franks werkkamer was tegelijkertijd ook het kantoor van het uitzendbureau, gespecialiseerd in drugshandel
Ook voor Sandra was er een eigen werkkamer, maar zij ontkent nog altijd iets geweten te hebben van Franks nieuwe baan...
Het pand aan de Justitiestraat in Antwerpen waar Masmeijer van zijn bed werd gelicht en Sandra vertrok
Op het adres was ook, tot 12 juni 2014, de bv van Frank en Sandra, Charmi, gevestigd die diep rode cijfers schreef
Een keuken om van te dromen
Gerieflijk zitten in de serre
Vanuit de eetkamer kon Frank Sandra zien als zij aan het kokkerellen was
De volledig ingerichte keuken met sfeerverlichting
De traphal met lift
Op de eerste verdieping leefde Frank en Sandra in de salon op visgraat parket en met een open haard
Alle slaapvertrekken beschikken over een eigen, marmeren, badkamer
De tuin waar Frank en Sandra graag een goed glas dronken
Het grote dakterras
Het paar zat ook vaak in de brede serre met zicht op de tuin
Binnenkijken in het riante huis waar Frank Masmeijer van zijn bed werd gelicht voor drugsmokkel!

Het riante pand aan de Antwerpse Justitiestraat 6A, waar Frank Masmeijer midden oktober door de Antwerpse politie van zijn bed werd gelicht op verdenking van medeplichtigheid aan grootschalige drugshandel, staat te koop! Wie de inrichting van het huis bekijkt zal het duidelijk zijn dat Masmeijer en zijn vrouw Sandra bepaald op een, gezien hun al jarenlange deplorabele financiële situatie, (te) grote voet leefden.

Niet alleen met zijn carrière in de Vlaamse horeca ging het de afgelopen jaren bergafwaarts. Ook qua woongenot is het in de loop der jaren allemaal een stukje minder geworden.

(Lees verder na de advertentie)

Eerst werd een riante, witte, koopvilla met rieten dak in Schilde, onder de rook van Antwerpen, door de Masmeijertjes verruild voor een weliswaar luxe huurappartement in Antwerpen, maar sinds Frank daar midden oktober door de Antwerpse politie werd gearresteerd op verdenking van medeplichtigheid aan het smokkelen van 400 kilo cocaïne, zijn echtgenote Sandra en de twee kinderen, Michelle van 21 en Charlotte van 19, ook daar vertrokken om hun intrek te namen in een appartement dat duidelijk beter bij hun huidige, financiële, status past.

De vroegere NCRV-coffyee die na zijn tv-carrière met weinig succes begon aan een carrière in de Vlaamse horeca, een reeks van faillissementen volgde, zit nu al zes weken vast in zijn cel in de gevangenis in Begijnestraat. En de kans dat hij binnenkort vrij komt lijkt ook al niet al te groot.

Lees verder na advertentie

Op het adres aan de Justitiestraat waar Frank zijn waterloo vond als drugsmokkelaar was overigens tot 14 juni van dit jaar ook de Belgische Charmi bvba, de equivalent van een bv zoals we die in Nederland kennen, gevestigd met als enige aandeelhouders Frank en Sandra Masmeijer.

Charmi had in 2008 nog bijna een eigen vermogen van een half miljoen euro, vier jaar later vermeldt het laatst gedeponeerde jaarverslag bij de Bank van België een negatief vermogen van meer dan 600.000 euro. In vier jaar tijd is er dus minimaal meer dan een miljoen verdampt….

Misschien wel gedeeltelijk aan de huur van de woning, 6600 euro per maand, en luxe inrichting van het pand, door de makelaar omschreven als ‘uiterst smaakvol gerenoveerde meesterwoning met thans vier slaapkamers, drie badkamers, sauna, wijnkelder, dakterras, tuin en parking voor 10 auto’s!’

Zo geeft de hal op marmer toegang tot de traphal met lift en doorgang naar de gasten slaapkamer met keuken en binnenplaats. koer. Tevens zijn de twee garages met automatische deuren en plaats voor ruim 10 auto’s bereikbaar.
De lift gaf Frank tot voor kort toegang tot drie verdiepingen waaronder de kelder met sauna, grote wijnkelder en kluis.

Op de eerste verdieping leefde Frank en Sandra in de salon op visgraat parket en met een open haard. Vanuit de eetkamer kon Frank Sandra zien als zij aan het kokkerellen was in de volledig ingerichte keuken met sfeerverlichting. Het paar zat ook vaak in de brede serre met zicht op de tuin.

Op de tweede verdieping slaapkamers voor Frank en Sandra en hun twee kinderen. Alle slaapvertrekken beschikken over een eigen, marmeren, badkamer en twee hebben een ligbad. De mastersuite met dressing van Frank en Sandra beschikt over een bad met massagejets. En ook de douche heeft diverse massage douchekoppen. Een heel verschil met de doucheruimte in de overbevolkte Antwerpse gevangenis waar Masmeijer nu vertoeft.

LEES OOK: Neef Yohsi verraadt Frank Masmeijer als kopstuk drugsbende

ZIE OOK: Dit is het ‘zaaltje’ in het Londense Claridge-hotel waar Chantal Janzen gaat trouwen

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0