Leontine en Marco delen nog wel iets – Zij verhuist naar huurhuis in Huizen en hij naar DIT APPARTEMENT van 1.1 miljoen in Alkmaar

0

Marco Borsato en zijn Leontine mogen dan uit elkaar zijn ze hebben samen nog wel iets. Deze week zijn ze allebei verhuisd. Zij naar Huizen, hij naar Alkmaar. En nog een overeenkomst: ze kochten beiden ook maar een nieuwe auto. Alleen verschil moet er zijn….

Zij verhuisde met de drie kinderen van de villa in Blaricum naar een huis in Huizen dat net geen 4000 euro huur per maand kost. Hij kocht een appartement van 1.1 miljoen in Alkmaar. Zij ruilde haar Porsche in en kocht een Mini.  Hij kocht een hagelwitte Porsche Taycan Turbo S met een prijskaartje van 230.000 euro


Marco mag dan nog altijd gebukt gaan onder een burn-out, hij probeert wel zijn nieuwe leven na de scheiding van Leontine opnieuw vorm te geven. En wie het breed heeft laat het breed hangen. Zo gaf Marco deze julimaand bijna anderhalf miljoen cash uit in de toekomst van zijn vrijgezellenleven te gaan genieten.

De shoppingspree van Marco Borsato, die sinds februari, in scheiding ligt met Leontine Ruiters, begon met de aankoop van een penthouse in Alkmaar. Het penthouse van 187 m2 ligt op de zesde verdieping van het complex in de Alkmaarse binnenstad en verrees zo’n tien jaar geleden op die plek. Het penthouse komt met een riant terras wat maakt dat de zanger een fraai uitzicht heeft over de met groen omgeven singel.


Het penthouse van Marco ligt op de zesde verdieping van dit complex in almaar. (Beeld: screenshot SBSShownieuws)

De ligging van het penthouse maakt ook dat Marco zo de Alkmaarse binnenstad in kan lopen om een terrasje te pakken of om naar zijn stamkroeg Eetcafé Pluim te lopen, want dat café ligt op een steenworp afstand van zijn nieuwe onderkomen. Voor 1.150.000 euro werd Marco de nieuwe eigenaar van het optrekje. Pikant detail: uit de koopakte van zijn penthouse blijkt dat hij en Leontine nog steeds niet gescheiden zijn, want in de akte staat wordt Marco benoemd als ’gehuwd’.

Na de aankoop van het penthouse Marco’s beurs nog lang niet leeg. Tegelijkertijd met het penthouse kocht de zanger een parkeerplek in de onderliggende garage van het complex voor 17.5000 euro.  En wat hoort op een dure parkeerplek?

Dus deed de zanger zichzelf een nieuwe, hagelwitte Porsche Taycan Turbo S cadeau, een milieuvriendelijke  elektrische auto met wel een fors prijskaartje. Marco telde cash 230.000 euro neer voor de Porsche die in slechts 2,8 seconden de 100 km/u haalt. Wel zal hij vaak, iedere 350 km, zijn speeltje aan de laadpaal moeten leggen, want dan is de accu leeg.

De villa in Blaricum, waar Leontine nog altijd met de kinderen woont, is overigens nog altijd niet verkocht. Die villa met het vrijstaande poolhouse met binnen- en buiten- zwembad, een zespersoonsjacuzzi, filmkamer, sauna, stoomkamer en solarium,  zou wel in de stille verkoop staan.Marco en Leontine maakten in februari 2020 bekend dat ze uit elkaar gaan. Het stel werden ruim twintig jaar geleden aan elkaar gekoppeld door Hans en Connie Breukhoven. Op 22 mei 1998 trouwden de zanger en de assistente van Rad van Fortuin in Venetië.

LEES OOK: Verliest MARCO BORSATO nu voor derde keer zijn miljoenen?