Samantha de Jong tatoeëert naam nieuwe liefde in koeienletters vlak boven haar borsten

0

Dat wordt nog pijnlijk affaire mocht de liefde tussen Samantha ‘Barbie’ de Jong en de man die uiteindelijk de vader van haar in november geboren zoontje Angelo blijkt te zijn mocht stranden. Samantha heeft namelijk zijn naam, Gilmore, levensgroot vlak boven haar borsten laten tatoeëren.

“Vandaag samen met mijn TROTS 2 tattoos zetten van me kleine mannetje Angelo en van me man Gelmore super blij”, schrijft Barbie op haar Instagram-account. “En onwijs mooi geworden ook” aldus de blondine. Vriend Gilly liet Samantha’s naam tatoeëren in zijn nek. De naam van zoontje Angelo liet Samantha op haar onderarm zetten.


Samantha de Jong hield maandenlang voor de buitenwereld verborgen wie de vader van haar babyzoontje Angelo is. Dat was in elk geval niet haar verloofde Gerrit Meerts, met wie ze eind vorig jaar haar relatie verbrak. Uiteindelijk bleek de vader dus Gilly te zijn met wie Samantha een nachtje had doorgebracht, waarna ze zwanger bleek te zijn.

Samantha verwachtte niet Gilly ooit nog te zien, maar na de geboorte van haar zoontje kreeg ze weer contact met Gilly. ‘In eerste instantie alleen telefonisch. Onze gesprekken voelden heel goed aan. Ik kon alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustraties… Dat vind ik heel waardevol. Hij kan echt goed luisteren,’ vertelde ze in de media.


Samantha herinnert zich het moment dat Gilly hun zoontje voor het eerst ontmoette. ‘Dat was heel bijzonder. Ik legde Angelo in zijn armen en het was liefde op het eerste gezicht. Mijn droom is om met zijn drietjes een echt gezin te vormen.’

Gezien de grote van de tatoeage valt het te hopen dat dat laatste lukt gezien de grote en de plek van Samantha’s tattoo.