Samantha de Jong, ‘Barbie’, gooit er nog een videootje tegenaan om Jeugdzorg kapot te maken

0

Zette Samantha de Jong gisteren op Instagram een post waarin ze zich niet bepaald vleiend over jeugdzorg uitliet, wat volgt is een video waarin ze de hulpverleners met de grond gelijk maakt. In de video legt Barbie, samen met vriend Gerrit, uit dat zij woedend is op bureau Jeugdzorg en dan specifiek op de haar toegewezen voogd Floortje die zou hebben aangekondigd dat de nog ongeboren baby van Samantha en Gerrit na de geboorte onder toezicht wordt geplaatst.


Dat Barbie’s kinderen door Jeugdzorg uit huis zijn geplaatst en dat zij Angelina en Milo mogelijk nooit meer  bij hun moeder mogen  wonen zint de voormalig realityster niet.: “Ik heb in mijn verleden veel fouten gemaakt, daar wordt ik nu nog op afgestraft.” Op dit moment mag Barbie haar kinderen, Angelina en Milano, maar twee uur per week zien. Gerrit, de vriend van Barbie van wie zij zwanger is doet in de video ook een duit in het zakje. En, laten we het zachtjes zeggen, ook niet bepaald vleiend, naar jeugdzorgmedewerker medewerker Floortje.

Gerrit noemt Floortje een ‘rat van de bovenste plank’ die het nogongeboren kind van Samantha na de geboorte direct onder toezicht wil plaatsen. Volgens Samantha heeft de vrouw haar ontzettend veel pijn gedaan: “ze heeft mijn eruit gerukt.” Samantha zegt dat ze keihard haar best doet en dat Jeugdzorg zelf geen idee heeft waar ze mee bezig zijn.


Kortom: u weet niet wat u hoort…

LEES OOK: Barbie haalt uit naar Jeugdzorg dat dreigt haar baby bij de geboorte af te pakken