Samantha de Jong, alias Barbie, en nieuwe liefde Robbie opgepakt (zij voor heling, hij voor het haar mishandelen, diefstal en verdovende middelen)

0

Samantha de Jong alias Barbie is mishandeld door haar vriend Robbie Schoep en vervolgens samen met hem opgepakt door de politie. In het huis van Barbie werden dure spullen gevonden die waarschijnlijk afkomstig zijn van diefstel. Barbies vriend wordt beschuldigd van het mishandelen van zijn Barbie, diefstal/heling en het rijden onder invloed van verdovende middelen

Agenten hielden vrijdagochtend op de Scheveningse Kolenwagenslag in Scheveningen Barbies laatste liefde ….. aan voor het rijden onder invloed van verdovende middelen. Een speeksel- en bloedtest bevestigden dat vermoeden. De man werd toen ook verdacht van het mishandelen van zijn vriendin Samantha, eerder die nacht.


Agenten troffen donderdagochtend in Barbies huis de gewonde televisiester aan. Opgeroepen ambulancepersoneel verleende eerste hulp. Tegelijkertijd zagen agenten dat er in het appartement op de begane grond veel goederen lagen, waarvan ze het vermoeden hadden dat het om gestolen spullen ging.

Later werden die goederen, na een huiszoeking onder toezicht van een rechter-commissaris, in beslag genomen. Samantha de Jong en haar vriend zitten inmiddels  vast op verdenking van heling van de goederen.


De laatste liefde, met wie ze nu opgepakt is, heet dit keer ‘Robbie Scoep’. Babie: Vanaf de dag dat wij elkaar weer zagen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wij hebben samen al heel wat meegemaakt en alles doorstaan. Wij gaan samen een goed 2022 in, met ons wondertje! Ik hou onwijs veel van jou. En van wat er op komst is.”

De realityster, bekend van Oh Oh Cherso, heeft een opmerkelijk liefdesleven. Van Michael van der Plas, waarmee ze haar realityshows kreeg ze twee kinderen voor ze scheidde. Dochter Angelina en zoontje Milano wonen eveneens niet meer bij haar. Daarna had ze een relatie met grote liefde Gerrit Meerts, maar hij vertrok toen bleek dat ‘hun baby’ niet door hem verwekt was. “Mijn DNA kwam niet eens in de buurt”, aldus Gerrit. na Gerrits vertrek uit haar leven werd baby Djemino na overleg met Jeugdzorg bij haar tante onder gebracht. Inmiddels heet Barbies derde kind Angelo.

Gelmore, haar nieuwe grote liefde na Gerrit overleed plotseling aan een hartstilstand. Drie weken na zijn dood vond ze de liefde terug bij Dave. Maar ook dat liep fout. Vervolgens verscheen Robbie in haar leven. Die kwam aan Bierbies zijde afgelopen oktober in het nieuws toen hij een Haagse verkeersregelaar klappen en trappen gaf nadat Robbie op de Haagse Troelstrakade door rood licht reed en de verkeersregelaar Robbie daarop aansprak. Robbie stapte uit zijn auto en ging achter de man aan. Niet veel deed ook Barbie een duit in het zakje zoals te zien en te horen is in een filmpje dat werd gemaakt vanuit de auto die achter die van Barbie en Robbie stond.

Op de de beelden, gemaakt vanuit de auto die achter de wagen van Barbie en haar nieuwe liefde Rob staat, is te zien dat er op de Haagse Troelstrakade een opstopping is die een verkeersregelaar tracht te ontwarren. Dat gaat blijkbaar, volgens Robbie niet snel genoeg. Hij stapt uit en gaat verhaal halen bij de verkeersregelaar. Barbie stapt vervolgens ook uit en sprint achter haar liefje aan.

Wie goed luistert hoort de verkeersregelaar tegen Barbie en haar vriend zeggen dat ze door rood zijn gereden waarop het duo begint te schelden tegen de man en die probeert aan te vallen. Robbie duwt hem en trapt hem in zijn zij. Door de tussenkomt van omstanders loop de boel net niet compleet uit de hand. .Barbie en Robbie zijn zeker sinds afgelopen augustus samen. Toen plaatste Barbie de eerste foto’s van hen samen op haar Instagram-account. Barbie’s vriend zou volgens kennissen een crimineel verleden hebben. “Met mijn liefde op boevenpad”, schrijft Samantha de Jong, in augustus bij het plaatje van haar en haar nieuwe liefde. Dat robbie een crimineel verleden heeft lijkt overigens aannemelijk, want op een van Instagram-post van ‘Robbie’ is te zien dat hij aan het ‘chillen is op de luchtplaats’ van een gevangenis.