Ruud de Wild opnieuw onder het mes voor darmkanker

0

Ruud de Wild gaat maandag opnieuw onder het mes. In maart maakte Ruud bekend dat hij darmkanker heeft. Het herstel na de operatie die hij moest ondergaan, vergde maanden. Een maand later gaf Ruud aan ‘schoon’ te zijn, maar aanstaande maandag wordt hij dus opnieuw geopereerd.

Het nieuws dat De Wild opnieuw geopereerd moet worden wordt naar buiten gebracht door zijn vriendin Olcay Gulsen op Instagram. Zelfs schrijft Ruud: “We zijn er nog niet. Maar hoe dankbaar ben ik dat ik in de beste handen ben”, onder een foto bij het Amsterdam UMC.


Zijn vervanger op NPO Radio 2, Eddy Keur, zei in juni nog dat Ruud in september zou terugkeren op NPO Radio 2, maar de kans dat dit gaat lukken lijkt nu klein. KRO-NCRV liet eerder al weten dat er nog geen datum is waarop Ruud terugkeert met zijn middagshow.

De radio-dj maakte in maart bekend darmkanker te hebben en onderging vervolgens een darmoperatie. Hij mocht vrij snel na de operatie naar huis, maar werd niet veel later vanwege complicaties toch weer opgenomen in het ziekenhuis.  Een maand later kon de radio-dj het nieuws bekendmaken dat ‘de gevreesde K’ weg was.