RTL’s Amerika correspondent Erik Mouthaan heeft een vriend, maar geniet ook volop van wisselende Grindr-bedpartners

0

RTL’s Amerika correspondent Erik Mouthaan is opvallend openhartig over zijn liefdesleven. Hij mag dan een vaste vriend hebben in New York, tegelijkertijd geniet hij van zijn wisselende bedpartners die hij ontmoet via de datingapp Grindr.

RTL’s Amerika-correspondent Erik Mouthaan heeft weer een vaste vriend vertelt hij in Winq. “Ik heb weer een vriendje. Maar ik ben lastig om mee samen te zijn. Ik ben altijd aan het werk, moet altijd weer ergens heen. Het nieuws gaat altijd voor.”


maar die nieuwe liefde moet er niet op rekenen dat Mouthaan hem trouw blijft. “Ik geloof niet in monogamie. Het mooie van twee mannen in een relatie is datje daar open over kunt zijn. Mijn vriend denkt daar net zo over en ik zit dus ook op datingapps.”

Het merendeel van zijn Grindr-partners stapt niet zomaar in het bed van Mothaan. Ze willen vaak eerst een negatieve covid19-test zien. “Je wordt wel vaak gevraagd of je een negatieve Covid-19-testuitslag kunt laten zien die niet ouder dan een week is. In mijn jonge jaren was ik bang voor aids en nu is er dit,” zegt Erik in het interview met Winq.


Mouthaan geniet dan ook volop van zijn huidige populariteit onder mannen. en dat heeft volgens de 47-jarige RTL-correspondent alles met zijn leeftijd te maken. “Daar moest ik wel even aan wennen. Als je midden dertig bent, lijkt het wel of je onzichtbaar bent geworden, maar zodra je de veertig voorbij bent, is het boem. Dan is er ineens een categorie jongens die daarop aanslaat. Misschien wel omdat je wat zelfverzekerder bent en de boel wat beter op de rit hebt. Dat is blijkbaar aantrekkelijk voor jongere mannen.”

Zijn huidige populariteit buit hij dan ook volop uit. Ok als hij aan werk is voor zijn RTL. “Mijn cameramannen zijn er niet meer verbaasd over als ik weer eens om me heen sta te kijken naar een Perzische of latino man, ik val niet op mannen die er Hollands uitzien.”

bron: winq/mediacourant