Real Madrid-vedette Christiano Ronaldo verhuurt zijn Engelse huis aan piepjonge Manchester United-ster Luke Shaw

0
Real Madrid-vedette Christiano Ronaldo verhuurt zijn Engelse huis aan Manchester United-ster Luke Shaw

Twee keer prijs deze week voor Christiano Ronaldo! In Dubai werd de Real Madrid-ster bij de uitreiking van de Globe Soccer Awards uitgeroepen tot beste voetballer van 2014 en ook verhuurde hij zijn al vijf jaar leegstaande villa in Engeland aan collega-vedette Luke Shaw.

Christiano Ronaldo is nu ook huisbaas. De Real Madrid-aanvaller heeft zijn al vijf jaar leegstaande villa voor 9000 euro per maand verhuurt aan de piepjonge Manchester United-verdediger Luke Shaw.


Ronaldo kocht het huis in Alderly Edge, de streek waar ook Louis van Gaal een luxe appartement heeft, in 2007 voor ruim 5 miljoen euro. Maar lang woonde hij er niet. Anderhalf jaar na de aankoop verkaste hij naar Real Madrid.

Pogingen om het huis te verkopen mislukten. Nu heeft het Ronaldo het huis voor 9000 euro per maand verhuurt aan de jonge Manchester United-ster Luke Shaw (19).


Het huis in Alderley Edge, Cheshire, heeft naast vijf slaapkamers en vijf badkamers de beschikking over een stoomcabine, een jacuzzi, een binnenzwembad, een gymzaal en een wijnkelder.

Het dorpje Alderly Edge ligt zo’n 25 kilometer van Manchester en niet ver van de trainingsaccommodatie van United.

Ronaldo werd overigens afgelopen maandag nog in Dubai bij de uitreiking van de Globe Soccer Awards uitgeroepen tot beste voetballer van 2014. De Portugese vedette won dit jaar met Real Madrid de Copa del Rey, Champions League, Europese Supercup en WK voor clubs.

Ronaldo is ook nog in de race voor de FIFA Ballon d’Or, de prijs voor de Wereldvoetballer van het jaar, die op 12 januari in Zürich wordt uitgereikt. Daar heeft de aanvaller heeft concurrentie van Lionel Messi en Manuel Neuer.

Zie ook: Henny Huisman wil voor $ 2.7. miljoen zijn huis op Bonaire verkopenFOTO’S – Justin Bieber huurt voor $ 59.000 per maand een glazen huis zonder buren