Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
Justin Bieber huurt voor $ 59.000 per maand een glazen huis zonder buren

0

Justin Bieber (20) heeft voor slechts $ 59.000 per maand een nieuw optrekje gehuurd waar hij ongestoord feest kan vieren…


Verstoppertje spelen is er niet bij en steentjes gooien naar zijn nieuwe optrekje lijkt ook niet aan de orde nu Justin Bieber voor ‘slechts’$ 59.000, omgerekend € 48.000, per maand een glazen huis gehuurd heeft in Beverly Hills.

(Lees verder na de advertentie)

Het huis is een architectonische wonder, ontworpen door de beroemde architect Ed Niles en staat bekend als het ‘Salad Spinner’-huis vanwege zijn vormgeving. De eigenaar die het pand aan Justin verhuurde betaalde er afgelopen maart $ 10.500.000 voor.

Biebers glazen huurhuis heeft zes slaap en badkamers. De ronde muren zijn van glas en deels van roestvrij staal. Vanuit het huis heeft de 20-jarige Bieber een fantastisch uitzicht over over de stad en de oceaan! Bij het huis horen ook een zwembad en een grote tuin. De 750 vierkante meter grond waarop het huis staat moeten zelfs voor Bieber genoeg zijn om geen ruzie met zijn buren te krijgen vanwege geluidsoverlast.

Recent verliet hij zijn luxe appartement in Beverly Hills, waar hij sinds juli woonde. Zijn voormalige buren kunnen hun geluk niet op, want Justin zorgde voor veel geluidsoverlast.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0