ROMEE STRIJD in verwachting van tweede kindje (daarom liet ze droomhuis in Pijnacker bouwen))

0

(Beeld: Instagram Romee Strijd)

Dat Romee Strijd (26) en haar man Laurens van Leeuwen recent voor 640.000 een huis in Pijnacker kochten heeft een reden: ze wilden groter gaan wonen omdat het Nederlandse topmodel in verwachting is van haar tweede kindje.


Romee maakte nieuws van haar zwangerschap bekend op Instagram bij een foto waarop haar dochtertje Mint haar zwangere buik een kus geeft. ‘Ik kan niet wachten’, aldus Strijd. Het model en haar man hebben zich in witte outfits gestoken voor de foto. ‘Binnenkort zijn we een familie van vier, ik kan niet wachten’, schrijft het Nederlandse topmodel bij het kiekje. Wat voor geslacht de kleine spruit is en wanneer de baby is uitgerekend, laat Strijd in het midden.

De 26-jarige Romee werd tot haar geluk in 2020 moeder van dochtertje Mint nadat ze Dat ging niet zonder slag of stoot, bekende ze destijds. Het model lijdt namelijk aan PCOS, Vier jaar voor de geboorte van Mint hoorde ze van haar artsen, nadat ze zeven jaar niet gemenstrueerd had, dat ze aan PCOS leed. De angst dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen werd door de diagnose steeds groter. Het nieuws kwam dan ook als een mokerslag aan bij Romee, omdat zij en Laurens een sterke kinderwens had.


het zo gewenste tweede kindje maakten ook dat Romee op zoek ging naar een groter huis. Ze liet in Pijnacker een woning naar eigen ontwerp bouwen, waar ze recent haar intrek heeft genomen.