Robin van Persie koopt binnen een dag voor €6,55 miljoen villa van Dragon Dens Michel Perridon

0

Robin van Persie koopt voor €6,55 miljoen de stadsvilla van veelvoudig miljonair, mede-Rotterdammer, Feyenoord-supporter en Dragons Den-ster Michel Perridon. De voetballer nam niet al te lang de tijd om het huis te kopen. Hij kwam kijken en legde de volgende dag het geld op tafel…

‘Ik wilde van mijn huis af omdat het te groot is, nu mijn kinderen het huis uit zijn. En ik wist dat Robin op zoek was naar een nieuwe plek. Hij is komen kijken, en hij vond het geweldig. Ik ben altijd zuinig op mijn spullen, dus ook op m’n huis. Een dag later waren we er uit,’ vertelt Perridon aan het AD.


Buitenplaats Welgelegen is een rijksmonument en staat in de wijk het Scheepvaartkwartier in het centrum van de havenstad. Het is een herenhuis, met gepleisterde gevels en door een fronton bekroonde, hoger opgehaalde middenpartij.

‘Dat ik mijn huis mag verkopen aan een van de grootste voetballers die we hier in Rotterdam ooit hebben voortgebracht: schitterend, toch? En het is nog een mooie gozer ook. Ik weet zeker dat hij hier heel mooie tijden gaat hebben, net als ik heb gehad,’ vertelt Michel Perridon aan de krant over de verkoop van zijn villa aan de voormalige Feyenoorder.


Aan de krant laat Perridon ook weten al een tijdje kleiner te willen wonen. Peridon, met een dor Quote geschat vermogen van 3.5 miljoen gaat het koetshuis bewonen als hij in Nederland is. Hij woont tegenwoordig vooral in Dubai. te vinden.

De prijs van €6,55 miljoen lijkt fors, maar niet voor Van Persie. Twee jaar geleden schatte Quote zijn vermogen op €48 miljoen.