Robert Jensen: ‘coronavirus wordt door links misbruikt om angst aan te jagen’

0

Nadat de talkshow van Robert Jensen door RTL van de buis werd gehaald ging de presentator vrolijk verder op internet. shows op youtube en tweets waarin hij beweert dat het coronavirus wordt misbruikt door links om ons angst aan te jagen en de macht van de overheid nóg verder uit te breiden. Zo schreef hij in een tweet: ‘De onnodige LOCKDOWN van HEEL Italie, Spanje, Frankrijk en alle andere landen zal leiden tot ongelovelijke depressie en zelfmoord van vele, vele duizenden. Oudere mensen zullen het niet redden. Velen hier schreeuwen om zelf gelockdowned te worden. Be careful…very careful…’

En dat ging zelfs zijn rechtse vriend Thierry Baudet te ver die retweette: ‘Robert, ik mag je graag en over veel zaken zijn we het eens. Maar op dit punt verschillen we hartgrondig van mening. Het #coronavirus vormt een serieuze bedreiging voor de volksgezondheid,” aldus Baudet kalmpjes. “Niemand wil onnodig vrijheden inperken of de economie schaden. Maar om de crisis te stoppen en vele duizenden levens te redden zijn krachtige maatregelen nu noodzakelijk. Kijk naar de sterftecijfers in landen die het virus al eerder kregen!’


“Zodra de uitbraak onder controle is bouwen we de maatregelen weer af,” gaat de FVD-leider verder. “En dan strijden we weer samen voor herstel van onze soevereiniteit, het stoppen van de massa-immigratie, lagere belastingen, een einde maken aan de klimaatgekte, #nexit, gezond verstand, free speech en vrij internet, trots op ons verleden & land en versterkte democratie via referenda!”

Met zijn opvatting over coronavirus zorgt Jensen er wel voor dat zijn luisteraars/kijkers gewoon de straat op gaan omdat ze denken als zij hoesten dat het maar ‘een griepje’ is. Erger: de Jensen-believers kunnen het virus op die manier verder verspreiden en dat kan levens kosten.


Jensen noemt de huidige ‘lockdown’ het verschrikkelijkste wat je de bevolking aan kunt doen; Jensen vergelijkt het zelfs met een gijzeling. “Mensen gaan de komende weken voelen hoe het is om onderdrukt te worden.”

De overheid, zo meent Jensen, heeft Nederland in een lockdown gezet en dat is volgens Jensen, zo zegt hij in onderstaande Jensen-show totaal niet nodig: “Het is niet noodzakelijk deze angst. Niemand van de Tweede Kamer geeft aan wanneer deze coronacrisis voorbij kan zijn: “Nee, alleen maar meer angst, en meer angst. En de politieke leiders willen ons nog meer opsluiten. Word wakker!”, aldus Robert.

Jensen beweert ook dat het Bill Gates is die patent heeft op het coronavirus. Gates die ook de grootste donateur is van het WHO (World Health Organization). ‘Bill Gates heeft zoveel invloed. Het WHO doet alleen wat hij belangrijk vindt, in plaats wat belangrijk is voor de bevolking op de aarde,’ één en één is twee, aldus Jensen.