‘ROB KEMPS verliet zijn vrouw en peuter en baby voor danseres Stephanie’ (die zelf ook een relatie heeft)

0

(Beeld: SBS)

Snollebolleke Rob Kemps zou zijn vrouw Miriam en hun peuter en baby verlaten hebben voor achtergronddanseres Stephanie die zelf ook een relatie heeft.


Rob Kemps heeft afgelopen weekend geruchten bevestigd dat hij en zijn vriendin Miriam Swinkels al enige tijd uit elkaar zijn. Het koppel, dat samen twee kinderen, een peuter en een baby, heeft, is volgens Rob ‘in goede harmonie’ uit elkaar gegaan. Maar volgens het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer speelt er meer.

“Ik heb van een betrouwbare spion gehoord dat Rob het nu doet met zijn achtergronddanseres”, meldt Coldeweijer op Instagram. “Snollebolleke Rob ligt te rollebollen met danseresje Stephanie.”


Volgens Yvonne staat Stephanie ‘erom bekend in de showbizz’. “Dat Rob nu de uitverkorene is, heb ik vandaag al van twee onafhankelijke bronnen gehoord die ik zelf ken. Zeer betrouwbaar”, aldus Coldeweijer. Stephanie heeft zelf ook een vriend.”

De 37-jarige Kemps en zijn Miriam verwelkomden vorig jaar juni nog dochtertje Lola. In november 2019 werd hun zoontje Manu geboren. Daarnaast deelden ze de zorg voor Demi en Chrissi, twee kinderen uit een eerdere relatie van Miriam. Kemps benadrukt in zijn Instagram post dat “de liefde niet over is: “We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden, ruim 19 jaar, en zullen dat ook blijven.”