ROB KEMPS bijt van zich af na kritiek op nieuwe relatie: ‘Er wordt van alles geroepen wat nergens op slaat’

0

(Beeld: SBS)

Rob Kemps bijt van zich af na spijkerharde kritiek op zijn nieuwe relatie met Staphnie Klaver: ‘Er wordt van alles geroepen wat nergens op slaat’. Volgens Kemps zijn er dan ook een hoop onwaarheden verspreid over zowel hem als zijn relatie.


Rob Kemps (38) is er niet blij mee dat er ‘van alles geroepen’ wordt over hem en zijn nieuwe vriendin Stephanie Klaver. Dat zegt de presentator in gesprek met ‘Libelle’. “Er wordt van alles geroepen wat nergens op slaat”, zegt Rob. “Laat maar zitten, denk ik dan.” De presentator spreekt bijvoorbeeld tegen dat hij zijn ex-partner en kinderen heeft verlaten voor Stephanie en dat hij daarom zijn kinderen nooit ziet.

“Dat klopt niet”, vertelt Kemps. “Mijn relatie was voorbij, vijf maanden later werd ik opnieuw verliefd en ik zie mijn kinderen drie dagen per week.”


Rob Kemps zegt  goed contact met zijn e. ze zijn samen co-ouders. “Op maandag tot en met woensdag zijn Manu en Lola bij mij”, legt Rob uit. “En daar geniet ik elke minuut van.” Als zijn kinderen op woensdagavond weer weggaan, dan mist hij ze echt. “Gelukkig heb ik goed contact met mijn ex.”