Relatie verbroken! Rachel Hazes slachtoffer van Mike, de man met een verleden….?

0

Is Rachel Hazes slachtoffer geworden van de man die na André Hazes haar grote liefde werd, Mike? Zeker is dat weduwe Hazes een eind gemaakt heeft aan de zeven maanden durende relatie met Mike en de gezamenlijke betrokken woning verlaten heeft. Naar de echte reden van de plotselinge is het nog even gissen, maar Mike zou al een niet al te berispelijke reputatie hebben als het gaat om de combinatie van geld en vrouwen… Werd Rachel daar nu ook de dupe van?

Rachel, de weduwe van André Hazes, heeft een punt gezet achter haar relatie met Mike. En dat is opmerkelijk, want Rachel vertelde nog maar kort geleden over de ‘relatietest’ die zij met Mike had overwonnen. Toen ze een tijdje bij de familie Kluivert in Barcelona woonde aan het begin van de coronacrisis, kwam ook haar nieuwe liefde mee naar Spanje. “Mike was natuurlijk met me mee”, zei Rachel daar afgelopen woensdag over in Story. “Hij is wel voor zijn werk nog een paar keer op en naar naar Nederland geweest.”


“Inderdaad, samen in quarantaine is een behoorlijk relatietest maar daar zijn we dubbel en dwars voor geslaagd. Hij is nog steeds heel lief voor me. Dat is hem natuurlijk geraden ook, anders zet ik hem meteen de deur uit, haha!” sloot ze af.

En dat is nu precies wat er gebeurd is….


Niets duidde overigens op een naderende breuk. Op haar vijftigste verjaardag, afgelopen april, kreeg Rachel een duur kunstwerk cadeau van haar lover: een koffer van Studio Tim de Vries á 15.000 euro. Het koppel was sinds eind vorig jaar samen.

Begin dit jaar vertelde Rachel nog dat ze na vijftien jaar weer verliefd was. En niet zo’beetje ook!

Zij en Mike kenden elkaar al langer, maar al die tijd stond Rachel niet open voor de liefde. Op de rode loper van de musical Tina in februari zei Rachel echter: “Het is me overkomen, na vijftien jaar”. Na een lang liefdesweekend in Rome, waarbij ook Rachels zoon André en zijn toenmalige liefde Bridget Maasland aanwezig waren, maakten ze al plannen om te gaan samenwonen.

Begin maart toen alles nog koek en ei was… (beeld: Instagram Rachel Hazes

Dus schafte de goed in haar slappe was zittende Rachel een stadsvilla in Mijdrecht, nabij Vinkeveen, aan om samen met Mike gelukkig te worden. De verhuisdozen waren nog nauwelijks uitgepakt, of aan de liefde kwam een eind en zei Rachel alweer terug wil naar Vinkeveen, waar ze net vandaan komt!In Story vertelt een aangeslagen Rachel vandaag: ‘Het gaat me zo aan het hart. Laat ik beginnen te zeggen dat Mike de liefste man is die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons.’ De breuk zou, zo zegt Rachel, veel te maken hebben met het feit dat ze het zo druk heeft. “Zelf ben ik de laatste maanden ontzettend druk met van alles. Of het nu gaat om de musical waar we weer mee bezig zijn, de Holland Zingt Hazes-concerten, mijn tweede boek dat ik aan het schrijven ben… Mijn agenda loopt over en je kunt mij uittekenen met mijn telefoon aan mijn oor.”

Maar de waarheid is misschien toch nog net iets pikanter dan Story weet….

Mike zou namelijk een man met en verleden zijn. verschillende vrouwen zouden ook nog een hartig woordje met hem willen spreken omdat ze nog geld van hem krijgen. En ook een bekend advocaat zou zich inmiddels in de kwestie gemengd hebben. wie die advocaat is, vertelde Evert Santegoeds, gisterenavond (nog) niet in SBS Shownieuws, waar hij Mike dus betitelde als een ‘een man met een verleden’.

Wordt dus ongetwijfeld vervolgd de komende tijd…