ECHTE LIEFDE! RACHEL had tijdens 13-jarig huwelijk met ANDRE HAZES nooit zulke sterke gevoelens als nu voor MIKE

0

Rachel Hazes liet  zich bij belangrijke beslissingen altijd leiden door haar overleden man André. Maar die tijd is nu echt voorbij! Rachel Hazes mocht sinds het overlijden van de volkszanger op 53-jarige leeftijd in 2004 van de daken schreeuwen dat ze ‘tot haar dood alleen zou blijven’, niets blijkt minder waar. De weduwe van André Hazes, heeft net als zoon André, sinds twee maanden een nieuwe liefde in haar leven. Voor Mike heeft ze, zo zegt Rachel zelf, zo sterke gevoelens die ze zelfs tijdens haar 13-jarig huwelijk met André niet had.

Rachel Hazes liet zich na de dood van haar André in 2004 bij belangrijke beslissingen nog altijd leiden door haar overleden echtgenoot. De zanger, zo vertelde Rachel zelf, liet bij haar thuis onder meer lampen flikkeren en schilderijen van muren vallen als hij het ergens niet mee eens was. “Als ik ergens een beslissing over moet nemen en ik toch al twijfel en dan óók nog eens de lampen gaan flikkeren, dan is het dus standaard nee. Ook al is het een werelddeal, dan doe ik het niet.”


Of wijlen André Hazes zich nu koest houdt nu zijn Rachel in Mike, een gescheiden vader van twee tienerdochters, een nieuwe liefde heeft die zijn Rachel zelfs hem laat vergeten is onduidelijk, maar zijn hit ‘Een béétje verliefd’, is een understatement voor wat Rachel voor haar Mike voelt. “Ik had niet verwacht dat ik ooit nog zó verliefd zou worden. Mike is de allerliefste en meest attente man die er is. Echt niets is te gek voor hem als het om ons gaat. We wonen praktisch al samen,” zegt ze tegen Story.

Het was weekblad Story die de relatie tussen Rachel en Mike onthulde


Volgens de stapelverliefde weduwe Hazes kent zij Mike al een paar jaar. Ze waren gewoon vrienden tot kort geleden de vonk oversloeg. Sinds twee maanden zijn ze nu samen. Echt samen, want de twee brengen bijna elke dag samen door. “Hij is er elke avond en gaat ’s ochtends weer vroeg de deur uit”, aldus de 46-jarige, die ook laat weten dat zij tijdens haar huwelijk met André nooit zulke sterke gevoelens had als nu voor Mike. “Ik had niet verwacht dat ik ooit nog zó verliefd zou worden op een man. Ik was overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven.”

Met de nieuwe liefde in haar leven die haar man André doet vergeten lijkt ook een einde te komen aan de donkere periode waar Rachel door ging en die in 2017 leidde tot een opnamen in een kliniek. Die donkere periode begin twaalf jaar na het overlijden van haar man André toen het het de brunette allemaal te veel. “Het verdriet om André, de enorme media-aandacht en daarbij de zorg voor onze kinderen Roxeanne en André junior, kinderen die ineens geen papa meer hadden”, vertelde Rachel destijds zorgden, samen met een hoop verdriet, voor die zo donkere periode. De brunette hield zich echter groot groot voor de buitenwereld. “Ik probeerde altijd opgewekt en vrolijk te doen, maar diep van binnen was mijn hart gebroken. Mijn leven, mijn alles was er niet meer.” En dan sliep zij elke nacht ook maar twee à drie uur per nacht en at ze bijna niet. “Ik wilde alles goed doen en altijd met de denkwijze van mijn man in gedachten. Ik was bang om te falen dus bleef doorgaan. Dag in, dag uit, jaar in, jaar uit. Moegestreden was ik”, vertelde Rachel openhartig. Inmiddels gaat het goed dus beter dan ooit met de brunette.

Het gezin Hazes in vroegere tijden (Foto: Frans van Zijst).

Op relationeel gebied mag André dan naar de achtergrond zijn verdwenen, zakelijk is dat bepaald niet het geval, want de kassa moet natuurlijk ook blijven rinkelen. De weduwe is wat dat betreft nog elke dag druk bezig met de volkszanger. Zo heeft Rachel ook dit jaar 2020 haar handen weer vol aan ‘Holland Zingt Hazes’ en de musical ‘Zij gelooft in mij’, die terugkeert in het theater. “Daar ben ik heel trots op, dat de musical terug mag komen. Dat het publiek het mist, dat had ik niet verwacht. We hebben al heel lang in het DeLaMar Theater gestaan. Ik ben dankbaar dat de mensen het terug willen hebben, er is vraag naar.”

LEES OOK – Zet ANDRE HAZES ex MONIQUE en ZOONTJE DRE (3) uit villa die alleen op ZIJN NAAM staat?