Rachel Hazes wil geen negatieve reacties meer ontvangen op sociale media

0

Het is niet langer voor iedereen mogelijk om te reageren op de berichten die Rachel Hazes op sociale media plaatst. Weduwe Hazes, moeder van André en Roxeanne heeft per direct de reactiemogelijkheden beperkt omdat ze de negatieve reacties meer dan zat is.

Op Instagram schrijft Rachel “Lieve volgers, ik heb vandaag besloten om geen platform meer te bieden aan alle negatieve mensen die zomaar allerlei uitlatingen over mij doen die niet een fractie van de waarheid zijn. Ik distantieer mij van diegenen die mij totaal niet persoonlijk kennen en het nodig vinden om alleen maar nare negatieve reacties te plaatsen. Het spijt me voor de mensen die wel normaal kunnen reageren, maar voorlopig is het even zo. Liefs, Rachel.”


Vorige week kreeg weduwe Hazes een flink aantal negatieve reacties toen ze openlijk uithaalde naar haar dochter Roxeanne in een reactie op een foto van Monique Westenberg, de ex van haar zoon. Roxeanne Hazes schreef daar dat de hond van Westenberg de beste vriend is van haar zoon Fender wat bij Rachel Hazes in het verkeerde keelgat schoot.

“Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na negen jaar weg te doen! Schaam je”, aldus Hazes in een reactie. Davinci was de hond van Roxeanne Hazes, die na de geboorte van Fender bij een vriendin ging wonen omdat het dier kampte met trauma’s en angsten en mogelijk een gevaar voor baby Fender vormde.


Ook kreeg Rachel op Instagram kritiek vanwege de door haar geregisseerde docu over de volkszanger. dochter Rox, met wie Rachel ruzie heeft, liet weten dat ze enorm gekwetst is omdat er volgens haar privébeelden zijn gebruikt waarvoor zij geen toestemming heeft gegeven. “Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn”, vertelde Roxeanne.

Rachel heeft e nu voor gekozen de reactiemogelijkheid te beperken waardoor alleen door haar goedgekeurde reacties onder de foto’s komen te staan.