Pagina titel ...
maandag, september 28
Zet ANDRE HAZES ex MONIQUE en ZOONTJE DRE (3) uit villa die alleen op ZIJN NAAM staat?

0

Het zal toch niet gebeuren dat Monique Westenberg (42) en zoontje Dre (3) uit de vorig jaar betrokken villa in Berkel Rodenrijs worden gezet door André Hazes (25) nu hij  Monique heeft ingeruild voor Bridget Maasland (45)? Feit is dat Monique er weinig aan kan doen als zij door de man die vorig jaar toen het nog gezin de in villa trok zei ‘hier gaan we oud worden’ wordt gemaand te vertrekken. De villa staat namelijk alleen op naam van André Hazes en dan is de wet duidelijk: ex-partner Monique heeft wettelijk geen poot om op te staan.

Monique en Dreetje wonen in dit villawijkje in Berkel Rodenrijs Foto: Google Maps

(Lees verder na de advertentie)

Verhuizen Monique Westenberg en zoontje terug naar Rotterdam? Dat is de vraag die weekblad Privé stelt in het vandaag, donderdag 3 januari, verschenen eerste nummer van 2020. Een terechte vraag, want de door Monique, André en zoontje Dré vorig betrokken villa in Berkel Rodenrijs staat namelijk alleen op naam van André Hazes, de zanger die na een relatie van twee maanden al trouwplannen heeft met nieuwe liefde Bridget Maasland.

Vraag is alleen of Hazes zo hardvochtig is dat hij de moeder van zijn zoon op straat zet. Formeel juridisch kan Hazes dat doen, omdat degene op wiens naam het huis staat eigenaar van de woning is. Ex-partner Monique heeft er wat de wet betreft geen enkel recht op.

Lees verder na advertentie

Uit gegevens van het kadaster blijkt dat de villa uit 2007 niet alleen op naam van André Hazes staat, maar dat de zanger in augustus 2018 1.075.000 euro neertelde voor de woning gelegen op een van de meest exclusieve locatie die Berkel Rodenrijs kent.

Op de villa, niet ver van Moniques geliefde stad Rotterdam, rust geen hypotheek omdat Hazes ‘contant’ betaalde, schrijft het weekblad. Tot de verhuizing naar Berkel Rodenrijs woonden André , Monique en baby Dre gedrieën op het woonwagenkamp in de Rotterdamse wijk Spaanse Polder waar ook de familie van Monique huist.

Mocht André Hazes, die vorige week nog maar eens benadrukte geen traan te hebben gelaten bij het verlaten van Monique, besluiten de villa te verkopen dan rest Monique niet anders dan met zoontje Dre te verkassen. De kans is groot dat het dan terug naar het woonwagenkamp wordt waar Monique in ieder geval de steun van haar familie wacht. Wonen in een woonwagen zal zeker voor kleine Dre een grote verandering beteken. Het huis in Berkel Rodenrijs waar hij nu alleen met zijn moeder woont baadt in luxe. Op de tweede etage is zelfs een tweede badkamer met bubbelbad waarin Dreetje maar al graag vertoeft.

André Hazes vorig jaar mei…

Hazes, Monique en Dreetje woonde gedrieën maar een paar maanden in het huis. De verbouwing leidde tot een tweede seizoen van de realllife-serie André Hazes: ik haal alles uit het leven op SBS6. Na de laatste aflevering blikken zowel André als Monique op hun eigen manier terug. Hazes in mei 2019 op Instagram: “Ik ben gezegend. Met mijn leven. Met mijn oude vrienden. Mijn nieuwe vrienden. Mijn familie. Mijn tweede familie. Mijn kindje. En met mijn kanjer van een vrouw.”

En Monique schreef: “Voor mij waren het emotionele maanden en ik heb ervoor gekozen ook dit met jullie te delen, anders heet het geen reallife serie”, aldus Monique op Instagram. “Op sommige momenten ging het maskertje op omdat ik natuurlijk niet in iedere aflevering met dikke tranen wilde zitten. Ik ben ontzettend blij dat we dit seizoen kunnen afsluiten met gelukkige beelden van ons als gezin.”

De zanger zelfs is inmiddels ingetrokken in het aan de Amsterdamse Jordaan grenzende benedenhuis van nieuwe liefde Bridget, die de presentatrice tot voor kort alleen deelde met haar 11-jarige zoon Mees. Op dat huis rust een hypotheek van 1.165.000 euro, zo ongeveer het bedrag dat Hazes nu zou krijgen als hij zijn huis in Berkel Rodenrijs verkoopt…

André Hazes en Bridget Maasland luidde het nieuwe jaar in met een zoen. “Ze wil met mij naar Casablanca”, schrijft de zanger bij een foto waarop hij en zijn nieuwe liefde zoenend te zien zijn.

André Hazes en Bridget Maasland hebben overigens heel andere ‘zorgen’ aan hun verliefde hoofden. Zij luidde niet alleen 2020 in in het Marokkaanse Casablance, maar vinden beiden ook dat 2020 het jaar van de liefde moet worden. ‘Brazes’, zoals het stel genoemd sinds begin twee maanden geleden, begin november 2019 heeft één duidelijke boodschap aan hun lovers en haters: ‘Laten we liever zijn voor elkaar’.

“Haters’ vinden met name het leeftijdsverschil tussen de geliefden (André is 25 jaar, Bridget is 20 jaar ouder) een beetje ‘groot’. André Hazes heeft een duidelijke boodschap voor die ‘haters’: “Ik hoop op een jaar waarin minder mensen van achter hun computer andere mensen het leven zuur proberen te maken. Een jaar waar liefde en respect hoger komen te staan dan jaloezie en afgunst.”() “Laten we liever zijn voor elkaar. Ik gun jullie allemaal het dubbele van wat jullie mij toe wensen en ik ben ongelooflijk dankbaar voor een heel mooi leven, die ik de afgelopen jaren kende en die mij nog te wachten staat, een prachtige zoon, een mooie carrière, en een nieuwe liefde.”

Bridget deed op Instagram ook een duit van dezelfde strekking in het zakje. “2020 mag alleen maar over liefde gaan!, schrijft ze bij een foto waarop ze haar Dré zoent.

De relatie van Maasland/Hazes deed sinds de start in november veel stof doen opwaaien. Veel mensen gunnen de twee hun geluk, maar velen verwachten ook dat ze niet lang samen zullen zijn. Zo zei Gerard Joling publiekelijk: “Ik gun ze alle geluk van de wereld, maar dat gaat natuurlijk nog geen half jaar goed. () Dat is een tijdje spannend en dan is het klaar, zeker met een jongen van vijventwintig zoals Dreetje. Hij kan zoveel vrouwen van dat kaliber krijgen. En laten we eerlijk zijn: als vrouw van dik boven de veertig sta je natuurlijk meteen met 2-0 achter. Zeker bij een jongen van Dreetjes leeftijd.”

DJ Frank Dane uitte eerde live op Radio538 in een gesprek met André Hazes ook al zijn twijfels over de houdbaarheidsdatum van de relatie: “Geniet er maar van. Het duurt vaak maar twee drie maanden bij Bridget”.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0