Rachel Hazes haalt weer uit naar zoon Andre’s liefde Monique en zegt ook: ‘Ik ga Bridget nooit laten vallen’

0

Aan haar relatie met grote liefde Mike maakte Rachel Hazes deze week een eind. Dus heeft ze weer tijd genoeg zich te bemoeien met het liefdesleven van zoon André. “Al wordt ’ie honderd jaar met die vrouw, ik vind het prima. Ik gun hem zijn geluk. Of het nou Monique is of Klaartje of Jozien, ik vind het allemaal goed. Als ’ie morgen thuis komt met een vrouw van tachtig met drie gebitten vind ik het ook goed. Ja, ik wil toch even een sneer geven!” Ze kan het dan ook een stuk beter vinden met haar zoons ex lief Bridget Maasland. “Ik ga haar nooit laten vallen.”

Ze denkt dan ook niet dat het ooit goed zal komen tussen haar en Monique.”Ik heb niet zo veel met Monique. En ik kan geen komedie spelen, kon ik het maar wel, dan was het allemaal veel makkelijker geweest. Maar dat zeg ik, het is een goede vrouw, alleen… Het is ook niet aan mij, ik hoef niet met haar samen te wonen. Het is goed zo.”


Rachel vindt wel heel erg jammer dat de relatie tussen haar André en Bridget geen lang leven beschoren was. “Ik draag haar een warm hart toe. Dat is geen geheim. Maar ook dat is niet aan mij, maar ik heb met Bridget een hele leuke tijd gehad en nog steeds. Ik ga haar nooit laten vallen.”

Ze hoopt ooit weer met haar beide kinderen aan tafel te zitten, want van enig contact met dochter Roxeanne is geen sprake meer van. Over de reden van die breuk wil ze niets kwijt. “Ik laat Rox in haar waarde en ik wil daar niets meer over zeggen. Voor hetzelfde geldt is het morgen weer goed en heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder”, realiseert ze zich. “Ik mis mijn kleinzoon, ik zie hem niet! Dat doet zeer.”


Ook haar eigen relatie met Mike waar deze week een eind aan kwam aan bod in het vraaggesprek. “Ik kon hem niet geven wat hij verlangt en dat is aan de ene kant jammer, maar ik ben niet een vrouw die om zes uur de boontjes op tafel heeft staan. Ik heb echt twee dagen hartpijn gehad. Ik ben natuurlijk wel een hoop mensen verloren die overleden zijn, maar ik heb nog nooit liefdesverdriet gehad. Ik weet dat ik de juiste beslissing heb genomen, maar toch had ik hartpijn. Dat duurt dan twee dagen en dan moet je ook wel weer doorgaan met de orde van de dag.”
Share.