Privé: André Hazes jr. weer welkom bij Monique Westenberg: ‘Ze wil hem’

0

Wat niemand meer voor mogelijk hield lijkt nu nu toch te gaan gebeuren: André Hazes die voor de vierde keer terugkeert in de armen van de moeder van zijn zoontje Dre, net 5 jaar, Monique Westenberg. “André is sinds hij terug is al meerdere keren bij zijn oude huis geweest, waar Monique nog steeds woont”, zegt een goed geïnformeerde bron. En ook: “Stiekem is ze van André blijven houden. Hij is immers de vader van hun prachtige zoon.”

Hij bedroog haar met Bridget Maasland en met Sarah van Soelen. Hij vroeg haar ten huwelijk, maar vertrok. En nu komt André Hazes weer ‘gewoon’ bij Monique over de vloer. Officieel natuurlijk om zijn zoontje Dre te zien, maar die ontmoetingen zouden ook op neutraal terrein kunnen plaatsvinden. “Het lijkt mij voor Monique nogal ongemakkelijk als haar ex te pas en te onpas over de vloer komt. Maar dat lijkt ze juist niet erg te vinden,” zegt een ingewijde vandaag op de pagina Privé in De Telegraaf.


Volgens die bron vindt Monique het juist prettig dat André weer terug in Nederland is. “Zijn aanwezigheid doet haar goed. Ondanks wat hij haar heeft aangedaan, staat de deur voor hem altijd open.” Een nieuwe verzoening tussen de twee is dan ook niet uitgesloten. “Natuurlijk praten André en Monique over de nieuwe, huidige situatie die is ontstaan. Zij wist natuurlijk ook van Andrés problemen, die speelden immers ook al in haar tijd. Nu hij in behandeling is geweest, geeft ze hem misschien toch nog opnieuw een kans.”

Liefde kun je nou eenmaal niet sturen, zegt de bron. “Stiekem is ze van André blijven houden. Hij is immers de vader van hun prachtige zoon.” Een teken dat Monique in is voor een nieuwe Verzoening is volgens de bron van het verhaal in De Telegraaf dat Monique nooit in de media kwaad heeft gesproken over André. Net als dat zj dat niet deed tijdens zijn affiare van 99 dagen met Bridget Maasland.


in RTL Boulevard meldde Rob Goossens gisteren ook al dat een verzoening eraan zit te komen. Hij baseerde zich bij die uitspraak op de ‘inspirerende teksten’ die Monique de afgelopen dagen op Instagram heeft geplaatst.

Een eventuele hereniging zou overigens weer een klap in het gezicht zijn van moeder Rachel, met wie zijn band na de breuk met Monique ineens weer zo hecht was, schrijft de krant. Maar, zoals André het zelf zingt: ’Ik leef mijn eigen leven.’ Het is nu aan Monique om te bepalen hoever zij daarin meegaat en of de verbroken verloving kan worden geheeld.

Het management van André laat aan De Telegraaf weten ’geen commentaar’ te hebben op de verhalen rondom de zanger.

Moniques moeder hoopt vooral dat ze André nooit meer een kans geeft. Dat zei ze afgelopen maart toen Monique in een emotioneel bericht bevestigde dat André haar wederom had verlaten. Ook haar moeder, Annemarie, k0n het niet laten te reageren en haalde flink uit naar haar voormalige schoonzoon. “Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw. Beloof me één ding, neem hem noooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou”, reageerde ze onder het bericht van haar dochter.

Dat luidde afgelopen maart: “Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen.”Ze reageerde daarme op een bericht van André over de breuk waarmee hij tevens hintte op een mogelijke nieuwe liefde. “Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, legt hij uit. Hij zegt tijdens alle ’ups en downs’ steun te hebben gevonden bij de familie Van Soelen waardoor hij ook ’heel goed bevriend’ is geraakt met Sarah. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.”

Dat laatste gebeurde inderdaad.