ANDRE HAZES veegt agenda 2022 leeg, verwijdert foto’s Sarah van Instagram en vertrekt voor jaar naar Amerika (en Monique en Dré volgen)

0

André Hazes heeft zijn agenda voor 2022 compleet leeggeveegd. Hij zal volgens jaar geen concerten geven en keert pas in 2023 terug op de podia. Leegvegen deed Hazes ook zijn Instagram-account. Alle foto’s van ex-vriendin Sarah van Soelen zijn weg. Het komende jaar zal Andre Hazes niet meer in Nederland, maar grotendeels in de Verenigde Staten verblijven. Hazes neemt rust om weer de man te worden op wie de moeder van zijn zoontje Dre (5), Monique Westenberg zo verliefd werd. Op die manier hoopt hij snel haar terug te winnen en haar over te halen met kleine Dré hem te volgen naar Amerika.

André Hazes zal het komende jaar niet zal terugkeren op het podium. ‘De kans is minimaal dat André in 2022 op het podium zal staan. Of het moet ineens extreem goed met hem gaan. In het nieuwe jaar wil hij veel internationale shows bekijken, waar hij van kan leren. Voornamelijk in Las Vegas, waar ook zijn vader vaak kwam. De bedoeling is om in 2023 grootser terug te komen dan ooit,” vertelde een insider in weekblad Privé.


Dat Hazes een jaar rust neemt heeft er ook alles mee te maken dat hij opnieuw de liefde van Monique Westenberg zoekt. De insider in Privé: “Door zijn eerste behandeling is hij daarachter gekomen. Dat is ook de reden dat hij momenteel steeds vaker bij Monique is te vinden. Voor de zoveelste keer is hij gaan inzien dat zij toch de ware is. En ook het gemis van kleine Dre is enorm. Hij wil dolgraag terug naar Monique en die lijkt de deur op een kier te hebben staan.”

“Ze geeft hem in elk geval genoeg kans om zijn verhaal te doen. Ze ontfermt zich over hem, omdat zij ook de andere kant kent. Bij de intocht van Sinterklaas in hun woonplaats waren ze samen met de kleine André. Later zongen ze voor de open haard Sinterklaasliedjes. De zanger wil niets liever dan dit familiegevoel terug, maar Monique zal dat niet zomaar toelaten. Ze wil eerst voor honderd procent zeker weten dat haar ex weer de man is op wie ze zeven jaar geleden verliefd is geworden. Dan zou ze deze relatie voor de vierde keer een kans willen geven.”


Moeder Rachel Hazes, bij wie Andre na zijn verblijf van een maand in Spanje, nu tijdelijk woont, beklemtoonde in RTL Boulevard dat haar zoon en Monique in ieder geval nog niet samen zijn. Rachel en Monique zijn op zijn zachts geen vriendinnen.

Rachel regeerde ook op een Instagram-post van Monique Westenberg waarop te zien is dat Andre zijn schoen samen met zijn zoontje zette bij Monique Westenberg. Dat leidde al snel tot verhalen als dat de vader en moeder van Dre (5) weer bij elkaar zouden zijn. Rachel: “Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn kind gaat. Daar wordt dan helemaal hysterisch over gedaan, maar ik vind het normaal dat een vader zijn zoon bezoekt. Nee, het is geen relatie. Wel vader-zoon.”

Het komende jaar wil de zanger ook de droom die hij allang heeft waarmaken: wonen in de Verenigde Staten. Een droom die zijn vader ook had, maar waar het nooit van is gekomen. ‘Ja, dat klopt, vertelde Hazes al vorig jaar in weekblad Privé.  ‘Een toekomstdroom is om deels in Amerika te gaan wonen. In de buurt van Orlando. Daar kwamen we vroeger als gezin vaak en we hebben daar heerlijke vakanties gehad. Pa was daar altijd op z’n best. Hij kon er zichzelf zijn. De hele dag was hij filmpjes en foto’s van ons aan het maken. Het liefst had ik hem eigenlijk altijd zo gehad. Misschien komt het dat deze streek mij nog zo trekt doordat we het daar zo fijn hadden.’

Zei hij toen: ‘Ik ben al aan het kijken wat voor soort huis we daar willen gaan kopen. En in welke buurt. Af en toe stuur ik wat naar mijn boekhouder, die mag bepalen of het haalbaar is. Dan krijg ik een bericht terug: ‘Als de wereld weer normaal is, gaan we erover praten.’ Dat begrijp ik ook wel, er komt nu minimaal geld binnen. Maar als ik weer volop draai, gaan we er echt werk van maken.”

die tijd lijkt nu aangebroken. en misschien wordt de droom over wonen in Amerika, die hij vorig jaar, toen nog samen met Monique, had ook wel weer werkelijkheid. “Het is ook een soort investering. In eerste instantie zullen we er alleen de vakanties naartoe gaan, maar als Moon en ik ouder zijn, ik een jaar of vijftig, dan zie ik al voor me dat we daar lekker de wintermaanden in de zon zitten. Ik houd zo veel van dat land.’De afgelopen jaren ging Hazes met goede vriend Peter al jaarlijks terug naar de plekjes waar hij vroeger met zijn vader kwam in de VS. Dan halen we herinneringen op. Dan zit ik op de barkruk waarop die ouwe ook zijn biertje dronk. Dat is toch mooi? Het is voor mij echt een tweede thuis.’

Hazes denkt bij het kopen van een huis in Florida overigens ook aan de toekomst, zo vertelde hij in Privé. ‘Het is niet dat het me komt aanwaaien. Maar dat is juist ook zo leuk. Ik moet een doel hebben om voor te werken. Als ik naar een optreden rijd, weet ik: Dat is voor mijn toekomst. Mijn huis in Amerika. Maar ook om mijn zoon een onbezorgd leven te geven. Dat zijn belangrijke levenslessen.’