Prinses Charlene is weer terug in Monaco, maar ‘woont niet meer in het paleis’

0

(Beeld: Instagram hshprincesscharlene)

Prinses Charlene mag dan sinds begin deze week terug zijn in Monaco, maar ze heeft niet haar intrek genomen in het paleis bij man Albert en de tweeling Jacques en Gabriella, maar woont in haar eentje boven de chocolaterie de Monaco in het oude appartement van prinses Stéphanie. Daar woonde de prinses ook aan het begin van haar relatie met Albert.


Afgelopen maandag werd prinses Charlene eindelijk weer herenigd met haar gezin. Ze verbleef sinds mei vanwege medische redenen in Zuid-Afrika. Geruchten over een huwelijkscrisis werden ontkend door het paleis. Ondanks haar terugkeer in het kleine vorstendom houden de geruchten aan dat het huwelijk tussen Charlene en Albert feitelijk voorbij is.

Nu zaait Chantell Wittstock, de schoonzus van Charlene die ook haar public relations doet, twijfel over de staat van het huwelijk door in de Daily Mail te stellen dat het ‘onduidelijk’ dat prinses Charlene niet in het paleis gaat wonen en dat ze binnenkort ook niet in het openbaar zal verschijnen.


Voordat Charlene naar Zuid-Afrika vertrok werd al bekend dat ze er een eigen appartementje in Monaco had boven de chocolaterie de Monaco . Een flatje met twee slaapkamersop 300 meter afstand van het paleis. is ze daar weer ingetrokken na haar terugkeer uit haar thuisland? “Het is nog niet duidelijk waar ze precies gaat settelen. Ze is net terug, iedereen moet z’n draai weer vinden. De prinses is erg blij om haar kinderen weer te zien en zij zijn erg blij om hun moeder weer te zien”, vertelt Chantell.

Chantell vertelde ook dat Charlene niet vaak in het openbaar zal verschijnen de komende tijd. “Ze is nog aan het herstellen. Dat gaat niet snel, ze moet rustig aan doen. Ze richt zich nu eerst op tijd doorbrengen met haar kinderen en haar familie.”